Kontor, Klarabergsviadukten 90, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 175 496 - 248 429 kr/mån
Newsec Friskvård (397 m) Shopping (264 m) Restaurang (257 m) Parkering (613 m) Postkontor (526 m) Kommunikation (305 m) Bank (275 m) Uttagsautomat (413 m)

Kontorslokal med egen entré från det trevliga entréplanet i huset. Från pentrydelen finns dörrar som öppnas upp mot en trevlig terrassyta, där man kan ta med sig lunchen, eller varför inte kaffekoppenut för en fika. Stor öppen planlösning med tillgång till ytterligare en terrass från kontorsdelen. Här har du möjlighet att vara med att planera planlösningen så att den passar in till just ditt företags behov. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 547 m²
Adress Klarabergsviadukten 90
Område City
Objektsnr 41854258
Lokalguidens estimerade områdeshyra
175 496 - 248 429 kr/mån
3 850 - 5 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorslokal med egen entré från det trevliga entréplanet i huset. Från pentrydelen finns dörrar som öppnas upp mot en trevlig terrassyta, där man kan ta med sig lunchen, eller varför inte kaffekoppen ut för en fika.

Stor öppen planlösning med tillgång till ytterligare en terrass från kontorsdelen.

Här har du möjlighet att vara med att planera planlösningen så att den passar in till just ditt företags behov.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Omgivning

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Riddarfjärden.

Kommunikationer

Med Centralen ett stenkast bort har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Parkering

Garage med gott om parkeringsplatser, samt även cykelgarage finns i huset.