Kontor, Klarabergsviadukten 90, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 43 304 - 111 679 kr/mån
Newsec Friskvård (397 m) Shopping (264 m) Restaurang (257 m) Parkering (613 m) Postkontor (526 m) Kommunikation (305 m) Bank (275 m) Uttagsautomat (413 m)

Kontorslokal på entréplanet i huset. Från ett väl tilltaget pentry och lunchrum finns dörrar som öppnas upp mot en trevlig terassyta, där man kan ta med sig lunchen eller varför inte kaffekoppen ut för en fika. Stor öppen planlösning med tillgång till ytterligare en terass. Inom lokalen finns idag tre konferensrum samt hela fem stycken wc samt dusch....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 547 m²
Adress Klarabergsviadukten 90
Område City
Objektsnr 41854258
Lokalguidens estimerade områdeshyra
43 304 - 111 679 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorslokal på entréplanet i huset. Från ett väl tilltaget pentry och lunchrum finns dörrar som öppnas upp mot en trevlig terassyta, där man kan ta med sig lunchen eller varför inte kaffekoppen ut för en fika.

Stor öppen planlösning med tillgång till ytterligare en terass. Inom lokalen finns idag tre konferensrum samt hela fem stycken wc samt dusch.

Omgivning

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Riddarfjärden.

Kommunikationer

Med Centralen ett stenkast bort har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Parkering

Garage med gott om parkeringsplatser, samt även cykelgarage finns i huset.

Klarabergsviadukten 90, City

Lokalen ligger på plan sex i huset med anslutning till Blekh...

Visad

Klarabergsviadukten 90, City

Kontoret har en modern standard och en öppen planlösning, so...

Visad