Kontor, Kistagången 20B, Västerort, Kista

  • 143 m²

Kontor med smart planlösning för det mindre bolaget


Lokaltyp Kontor
Total yta 143 m²
Adress Kistagången 20B
Område Västerort
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41955227

Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra ett kontor med en yteffektiv planlösning som går att anpassa efter önskemål. Lokalen ligger i vår attraktiva fastighet, Kista One med ett brett serviceutbud. Lokalen är belägen mitt i centrala Kista och bara ett stenkast från Kista Galleria med dess breda utbud av service och kommunikation. I fastigheten finns en gemensam reception som välkomnar och tar hand om er och era besökare. Utöver detta finns gemensamma konferensrum i fastighetens entréplan att hyra vid behov för större sammankomster. Har du cyklat till jobbet och behöver duscha och byta om? Inga problem, vi har både cykelförråd och toppfräscha omklädningsrum i fastigheten. Varmt välkomna på visning!

Omgivning

Kista Science City är utan tvekan ett av Stockholms mest spännande områden. Här finns Europas största innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar 3 minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Service

Som hyresgäst på Kista One får du tillgång till en rad olika tjänster som förenklar vardagen för dig och dina kollegor. De två bemannade receptionerna vid huvudentréerna erbjuder receptionsservice och uthyrning av gemensamma konferensrum. Garage och separat cykelrum finns i fastigheten och hissar går direkt mellan de olika planen. Där finns laddningsstationer för elbilar och elcyklar tillsammans med tryckluft för pumpning av däck. I garaget erbjuds också biltvätt med service. En kort promenad från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen