Kontor, Kammakargatan 7, City, Stockholm

  • 275 m²
  • Enligt överenskommelse

Underbart kontor om 275 kvm på Kammakargatan 7 i centrala Stockholm. Flexibla anpassningar, praktiska faciliteter, garage i huset och perfekt läge!


Lokaltyp Kontor
Total yta 275 m²
Adress Kammakargatan 7
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1962
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41970309
Bifogade filer

Beskrivning

Varmt välkommen till Kammakargatan 7!

Upptäck den perfekta kontorsytan om 275 kvm mitt i hjärtat av Stockholm på Kammakargatan 7. Detta centrala läge erbjuder en möjlighet att skapa en inspirerande arbetsmiljö, samtidigt som hyresnivån förblir överkomlig.

Detta kontor har fantastiska möjligheter till anpassningar för att skapa en arbetsplats som passar just era behov och önskemål. Från layout till design, här kan ni skapa ert drömkontor mitt i Stockholm!

Läget på Kammakargatan 7 innebär närhet till stadens puls och bekvämligheter, vilket skapar en dynamisk och praktisk arbetsplats. Fastigheten har en modern teknik vad gäller inomhusklimat för att möta dagens behov.

Lokalen har även;
- Dusch
- Oerhört trevlig innegård för samtliga hyresgäster
- Parkeringsgarage i huset

Denna kontorsyta är en perfekt plats för er verksamhet att växa och blomstra i Stockholms hjärta. Ta chansen att skapa ert idealiska kontor och samtidigt dra nytta av den oslagbara placeringen mitt i stadens centrum. Möjligheterna är oändliga, och denna plats kommer säkerligen att bli en inspirationskälla för ert företags framtid.

Tveka inte på att höra av dig för mer information alternativt en exklusiv visning av objektet!

Omgivning

Supercentralt läge med närhet till allt inom restauranger, barer och shopping.

Kommunikationer

Med enbart 250 meter till Rådmansgatans tunnelbana och 500 meter till Hötorgets tunnelbana tar du dig supersmidigt till och från på ett snabbt sätt. Du finner även Tegnergatans busshållplats 100 meter från kontoret.

Planlösning

Kontoret är i dagsläget rumsindelat med kontorsrum ut mot Kammakargatan och ett helt fantastiskt hörnrum mot Luntmakargatan/Kammakargatan. Det finns för tillträdande hyresgäst goda möjligheter till att tillskapa en mer öppen planlösning, alternativt ett varierat kontor med kontors/mötesrum och en öppen social yta.

Parkering

Det finns tillgång till garageplats i huset, inklusive laddplatser för elbilar. Mitt över gatan finner ni ytterligare ett garage.

Service

Med närhet till korsningen mellan Sveavägen och Kungsgatan, som utan tvekan utgör en av stadens mest ikoniska centrumplatser. Mitt i hjärtat av Stockholm förenas inte bara två av stadens mest välkända vägar, utan även en mängd möjligheter till shopping, kulturella upplevelser och moderna arbetsmiljöer. En kort promenad från kontoret finner du Hötorget med det klassiska Kungliga Filhamonikerrnas konserthus och Haymarket.


Karta