Kontor, Isafjordsgatan 20, KISTA, Kista

  • 240 m²

Kontorslokal på gatuplan med bra access.


Lokaltyp Kontor
Total yta 240 m²
Adress Isafjordsgatan 20
Område KISTA
Byggår 1988
Våning 2
Objektsnummer 41875497

Beskrivning

Lokalen är belägen på plan 2 (gatuplan) i den välkända Electrumbyggnaden i Kista. Lokalen kan anpassas enligt önskemål.

Lokalyta ca 240 kvm. 3 konferensrum, 1 kontorsrum, 2 wc.

Parkering finns att hyra i garageplan under huset, både vanliga p-platser samt el-platser kan hyras.

ELECTRUM

Electrum är en välkänd destination i Kista med såväl KTH och Stockholms Universitet, som det privata näringslivet som hyresgäster. Här finns ett brett serviceutbud med lunchrestaurang, närköp och mycket annat. Det går även att hyra konferens- och mötesrum för större samlingar.
Mer info om fastigheten:
http://www.akademiskahus.se/ditt-campus/stockholm/kista/byggnader/byggnad/?byggnadsnummer=A0276001

OMRÅDE

Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum. Den främsta sektorn är ICT (informations- och kommunikationsteknik) och här samlas forskare, studenter och företag för att utvecklas och växa. I området finns också Kista Galleria, en av de största galleriorna i Stockholmsområdet med butiker och matserveringar.
Kista Galleria, en av Sveriges största köpcentrum samt Stockholms 4:e största köpcentrum, förser hela närområdet i Kista ett komplett serviceutbud med dess 180 butiker och restauranger. Post, BVC, Vårdcentral, tandläkare, gym och mycket mer återfinns i Kista Galleria. Gallerian har Sveriges längsta öppettider från kl 10-21, sju dagar i veckan, 359 dagar om året. I anslutning till Gallerian, på de omringande gatorna, återfinns dessutom ytterligare handel och service i form av restauranger, gym etc.

PLANLÖSNING

Lokalen är belägen på plan 2 (gatuplan) i den välkända Electrumbyggnaden i Kista.
Dagens planlösning bjuder på öppet landskap, samt 3 konferensrum, 1 kontorsum och 2 wc.
Pentry och wc med stilrena material.
Lokalen kan anpassas enligt önskemål.

KOMMUNIKATIONER

Electrum 1 är belägen i Kista, strategiskt placerat 10 km nordväst om centrala Stockholm, med ett ypperligt kommunikationsläge.
Härifrån kan man ta sig snabbt till andra delar av Stor-Stockholm med bil (E4 samt E18), tunnelbana (Kista t-bana 250 m. bort) pendeltåg (Helenelund pendeltågsstation, 880 m. bort), buss samt flygbuss.
Arlanda flygplats (30 km bort) når man med bil på under 20 minuter, Bromma Flygplats (13 km bort) når man på 11 minuter med bil.
Till centrala Stockholm tar det 14 minuter med bil samt 17 minuter med tunnelbana.


Bilder på lokalen