Kontor / Lager, Importgatan 23, Hisings Backa, Hisings backa

  • 750–6 390 m²
  • Omgående

Effektivt höglager, butik med bra exponeringsläge och flexibla kontorsytor på attraktivt läge i Hisings Backa


Lokaltyper Kontor / Lager / Kontor / Butikslokal / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 750–6 390 m²
Adress Importgatan 23
Område Hisings Backa
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1975
Hiss Ja
Våning 0
Takhöjd 9 meter (lagerdelen)
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41960404

Beskrivning

Lagerfastighet med lediga ytor för lager, butik/showroom och kontor om totalt 6 390 kvadratmeter. Samtliga ytor är belägna på markplan och ligger i anslutning till varandra, de går att hyra separat eller kombineras som en hel enhet.

Lagret om 3 900 kvadratmeter har öppna, fria ytor samt nio meter i takhöjd. I dagsläget finns en markport till lagret, men det finns möjlighet att komplettera med två till vid behov.

Butiksyta om cirka 750 kvadratmeter ligger på ett bra exponeringsläge med skyltfönster utåt Importgatan och det finns gott om ytor för att skapa ett kreativt showroom antingen i butiksdelen eller i kontorsdelen.

Kontorsytorna om cirka 1 740 kvadratmeter består av både större och mindre kontorsrum, konferensrum, lunchrum och faciliteter i form av pentry/kök, omklädningsrum, dusch, bastu och WC.

Byggnaden ligger med fri access mot Importgatan och det finns gott om parkeringplatser för både kunder och personal samt stora rangerytor.

Omgivning

Backa är ett populärt industriområde präglat av handel, logistik och tillverkning som ligger strategiskt placerat 7 kilometer norr om centrala Göteborg, i direkt anslutning till E6. Området är beläget i närheten av Stigs Center och endast ett par kilometer från Bäckebol Köpcenter där det finns ett brett serviceutbud av butiker och restauranger att tillgå. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg

Planlösning

Se bilder

Parkering

Ja

Service

Närhet till levande handelsplats kring Stigs Center och Bäckebol Köpcenter med ett brett serviceutbud av butiker, gym och restauranger

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E6

Skyltläge

Skyltläge med skyltfönster mot Importgatan

Närliggande företag

Volvo Car, Swedol, Dagab, PostNord, BGM Logistics AB och Budbee


Karta
Visa på kartan: