Kontor, Hyllie Allé 40, Hyllie, Malmö

  • 531 m²
  • 2023-01-01

Korsningen där arbetsdagen möter livet. Hörnet mellan Hyllie Allé och Hyllie Boulevard är skådeplatsen för The Corner – ett kontorshus som sticker ut.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 531 m²
Adress Hyllie Allé 40
Område Hyllie
Kommun Malmö kommun
Byggår 2021
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde 2023-01-01
Objektsnummer 41937245
Bifogade filer

Beskrivning

Det är mycket mer än den inbjudande arkitekturen som gör The Corner till en mötesplats för såväl kollegor och kunder som förbipasserande. Entrén välkomnar aktningsfullt och ståtligt med sin levande atmosfär, och den tillhörande restaurangen gör lunchvalet enkelt och AW:n nära. Här hittas även en prunkande innergård som nästintill toppas av två frodiga takterrasser med möjlighet för både mingel och små molnfria stunder som ger extra energi till hela arbetslivet.

Högst upp i The Corner finner du en kontorslokal om 531 kvm med utgång till egen takterrass. Självklart går det bra att hyra mer yta på våningsplanet nedanför och förbinda planen med snygg interntrappa.

The Corner har en modern urban gestaltning och innefattar totalt 6900 kvm fördelat på 7 våningsplan. Varje våningsplan är ca 1200 kvm. I källaren finns 46 parkeringsplatser samt möjligheter för cykelparkering och omklädnad/dusch.

Tillsammans med er skräddarsyr vi planlösningen efter vad som passar ert team bäst. Och följer er i varje steg på vägen mot en inspirerande miljö som rymmer lika mycket bränsle för kreativitet, som trivsamt lugn och arbetsro. Vill ni ha många mötesrum, cellkontor – eller trivs ni bäst i öppna kontorslandskap? Det bestämmer ni.

Välkommen till The Corner – möjligheter från varje vinkel.

Kontakta mig så berättar jag mer hur The Corner kan vara ert nästa steg.

Omgivning

På en av de sista riktigt bra tomterna kvar vid Hyllie station kommer kontorsfastigheten The Corner uppföras. Här sitter ni vardagseffektivt med närhet till såväl Hyllie station, Emporia och Arenan. På andra sidan gatan ligger Quality Hotel som erbjuder mötes- och konferensmöjligheter.

Kommunikationer

Från The Corner tar det max 1 min att gå till Hyllie Station och därifrån tar du dig vidare till till kastrup på 11 min, Triangeln 4 min och Malmö Central 7 min. Hyllie når du även enkelt med bil, buss eller cykel. De utmärkta kommunikationerna gör Hyllie till en central stadsdel.

Planlösning

Flexibla kontorsytor som anpassas efter hyresgästens behov.

Service

Allt utbud som finns inom räckhåll gör detta till en mycket vardagseffektiv plats. Emporia erbjuder allt du behöver inom handel, service, och restauranger. Arenan bjuder på trevliga evenemang och konserter. Stadsdelen Hyllie har blivit Malmös andra centrum och är fortfarande under stark expantion. Utbudet växer mer och mer för varje dag.

Övrigt

ÖVRIGT:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild.

Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in.
CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen