Kontor, Hulda Mellgrens gata 1, Göteborg

  • 340 - 680 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 28 333 - 96 333 kr/mån

Här erbjuds en ljus och trevlig kontorslokal i ett utmärkt läge med närhet till köpcenter 421 och allmänna kommunikationer! Kontorsytan uppgår till 340 kvm och är fördelad på kontors- och konferensrummed härliga fönsterpartier. Vid behov finns möjlighet att utöka ytan med ytterligare 340 kvm. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Lokalen har närhet till kollektivtrafik och al...


Lokaltyp Kontor
Total yta 340 - 680 m²
Adress Hulda Mellgrens gata 1
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41839658
Områdeshyra 28 333 - 96 333 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Här erbjuds en ljus och trevlig kontorslokal i ett utmärkt läge med närhet till köpcenter 421 och allmänna kommunikationer! Kontorsytan uppgår till 340 kvm och är fördelad på kontors- och konferensrum med härliga fönsterpartier. Vid behov finns möjlighet att utöka ytan med ytterligare 340 kvm. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Lokalen har närhet till kollektivtrafik och all tänkbar service som ligger runt knuten samt ett cykelavstånd in till stan för den aktiva!

Omgivning

Högsbo i sydvästra Göteborg ligger mellan Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden med ett flertal industrier, verksamheter och handel. Området tillhörde tidigare Högsbo gård och började bebyggas på 1960-talet.

Områdets karaktär har utifrån att ha varit ett utpräglat industri- och verksamhetsområde förändrats och fick år 2006 ett eget köpcentrum Högsbo 421 där besökare bland annat hittar välkända aktörer så som ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport m.fl.

Utvecklingen av området fortsätter nu ytterligare med kommande bostadsprojekt Södra Änggården som kommer att växa upp. Projektet planeras vara färdigställd år 2025 och första etappen planeras vara inflyttningsklart till 2021. En grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen. Detaljplanen för Södra Änggården beräknas laga kraft under 2018.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten.

Planlösning

Kontor.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen