Lagerlokal, Hangarvägen 1, Härryda

Business Region Göteborg Kommunikation (256 m) Parkering (273 m) Bilservice (596 m) Restaurang (714 m) Postkontor (765 m) Bränslestation (782 m) Shopping (999 m)

Landvetter Airport Logistics Park – tre logistikfastigheter med ett läge utöver det vanliga. Femton minuter från Göteborg och norra Europas största hamn. I direkt anslutning till en av Nordens största flygplatser och endast ett stenkast från förbindelselänken riksväg 40 mellan Göteborg och Stockholm. Ett av de mest dynamiska och lättillgängliga tillväxtregionerna i Norra Europa. Där ligger Landvetter Airport Logistics Park. Nu uppför vi tre moderna och mycket flexibla lager- och logistik...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 21 000 - 100 000 m²
Adress Hangarvägen 1
Objektsnr 41855094
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Landvetter Airport Logistics Park – tre logistikfastigheter med ett läge utöver det vanliga.

Femton minuter från Göteborg och norra Europas största hamn. I direkt anslutning till en av Nordens största flygplatser och endast ett stenkast från förbindelselänken riksväg 40 mellan Göteborg och Stockholm. Ett av de mest dynamiska och lättillgängliga tillväxtregionerna i Norra Europa. Där ligger Landvetter Airport Logistics Park.

Nu uppför vi tre moderna och mycket flexibla lager- och logistikanläggningar mitt i en hub för såväl dagens som framtidens logistik. Med möjlighet till anpassning av de olika ytorna efter respektive hyresgästs önskemål blir byggnaderna maximalt optimerade.

Sedan flera år har planeringen av Airport City Göteborg pågått. En planering som innebär verksamheter på ett område av två miljoner kvadratmeter inom logistik, handel och upplevelser, kontor samt hotell och konferens i direkt anslutning till Göteborg Landvetter Airport. Det unika läget i kombination med tillgång på mark ger förutsättningarna för skapandet av Västsveriges Airport City.

I februari 2015 togs ännu ett steg i utvecklingen då Swedavia AB tillsammans med Bockasjö AB tecknade ett avtal som innebär ett joint venture-samarbete om den fortsatta utvecklingen av logistikfastigheter vid flygplatsen. Nu startar färdigställandet av 170 000 kvadratmeter mark som möjliggör byggnation av cirka 100 000 kvadratmeter färdiga logistikfastigheter.

Bockasjö AB är en av Sveriges ledande fastighetsutvecklare inom lager och logistikanläggningar. Koncernen både bygger, äger och förvaltar.
Våra kunder ser stort värde i att ha en samarbetspartner som tar hand om hela processen, från markanskaffning till byggnation och förvaltning. Ett nära samarbete från start ger förutsättningarna för ett lyckat slutresultat. Alltid med fokus på effektivitet och lyhördhet för kundens önskemål.

Hangarvägen 1, Härryda

Landvetter Airport Logistics Park – tre logistikfastigheter ...

Visad

Hangarvägen 1, Härryda

Landvetter Airport Logistics Park – tre logistikfastigheter ...

Visad

Hangarvägen 1, Härryda

Landvetter Airport Logistics Park – tre logistikfastigheter ...

Visad

Hangarvägen 1, Härryda

Landvetter Airport Logistics Park – tre logistikfastigheter ...

Visad