Butikslokal, Hallsta Gårdsgata 2, Erikslund, Västerås

  • 1 300 m²

Butikslokal med det bästa läget på Erikslund


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 1 300 m²
Adress Hallsta Gårdsgata 2
Område Erikslund
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41944320
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Hallsta gårdsgata i Västerås. Här finns en butikslokal med ett fantastiskt bra skyltläge, stora skyltfönster, mycket goda trafikflöden. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Planlösningen för 1 300 kvm är fördelade på ett entréplan med ca 1 000 kvm säljyta, lager och ett entresol om ca 300 kvm som är lämpligt för kontor, personalutrymme eller lager. Hiss och trappa förbinder våningsplanen. Entréplan med öppen planlösning. Smidigt godsintag för varutransporter i lokalens bakkant eller på sidan av lokalen. Lokalen utvecklas i samråd med tillträdande hyresgäst dock ej verksamheter så som livsmedel, restaurang/bilhandel/verkstad. Om lokalen är av intresse så önskar vi att en företagspresentation eller affärspresentation finns klar och kan skickas till oss.

Erikslunds handelsområde är beläget i den västra delen av Västerås och är idag Sveriges fjärde största handelsområde. Erikslund omfattar ca 160 st butiker till en samlad handlad handelsyta om ca 200 000 kvm och har årligen av drygt 10 miljoner besökare.

På Erikslunds handelsområde finns en uppsjö av butiker både inom sällanköp likväl som dagligvaruhandeln. Här finner ni stora väletablerade kedjor som IKEA, ICA Maxi, Bauhaus, Mio, Elgiganten, Media Markt, Willys och City Gross. Här finns även trevliga restauranger.

Det är smidigt och enkelt att hitta till Erikslunds handelsområdet som ligger dikt norr om E18 strax väster om citykärnan. Med buss linje 3 och 11 så tar det ca 15-20 minuter ifrån Västerås Central.

Det är fri parkering i hela handelsområdet.


Karta


Bilder på lokalen