Lagerlokal, Håstaholmen 5, VÄSTRA HAMNEN, Hudiksvall

  • 96 m²

Två st lokaler om 96kvm vardera, mått 32X3m. Lokalerna går att slå ihop om så önskas.


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Logistiklokal
Total yta 96 m²
Adress Håstaholmen 5
Område VÄSTRA HAMNEN
Kommun Hudiksvalls kommun
Objektsnummer 41940789

Beskrivning

Två st lokaler om 96kvm vardera, mått 32X3m.
Lokalerna går att slå ihop om så önskas.
Lokalerna har tidigare används som torkkammare.
Ytskikt är av betong.
Kontakt Kalle 073-0893311

FÖRETAGSLOKALER

Företagslokaler är en del av Pronordic AB. Pronordic AB är ett fastighetsbolag som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet är främst i Mellansverige och då synnerhet i Uppland och Gästrikland, men finns även i Hudiksvall och Sundsvall mm. I Hudiksvall är det ett samarbete med Jon Larsgården Fastigheter AB . Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

ALLMÄNT

Nu växer en ny stadsdel fram i Hudiksvall – Västra Hamnen. En fantastisk plats med ett unikt läge precis vid havet. Här planeras för attraktiva bostäder, moderna kontor, en hamn med bryggor och båtplatser, butiker, restauranger, kultur, skolor, service, vårdboende, sportanläggningar och grönområden. En bra mix som skapar en stadsdel med liv och rörelse större delen av dygnet.
Vår vision är att skapa en modern och hållbar stadsdel i Hudiksvall där alla vill leva, verka och bo. Där hela livet får plats och drömmar blir till verklighet.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen