Kontor, Gyllenkrooksgatan 10, Johanneberg, Göteborg

  • 480 m²
  • 68 000 - 112 000 kr/mån

Ljust kontor med grymt läge. Lokalen är anpassningsbar!


Lokaltyp Kontor
Total yta 480 m²
Adress Gyllenkrooksgatan 10
Område Johanneberg
Byggår 1977
Objektsnummer 41816741
Områdeshyra 68 000 - 112 000 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Ett ypperligt läge att hyra ett ljust och trevligt kontor i det centrala området Johanneberg. Här sitter ni med ett kort promenadavstånd till eventstråket på Korsvägen, Svenska Mässan och Liseberg. Lokalen är idag indelad i cellkontor som vid behov kan anpassas efter just era önskemål. Det är mycket smidigt att nå lokalen var sig du reser med bil eller kollektivt. Observera att interiörbilderna är inspirationsbilder.

Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Lokalen ligger i Johanneberg med ca 5 minuters promenad till eventstråket vid Korsvägen, Svenska mässan och Lisebergs södra entré med mycket bra förbindelser.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är Utlandagatan och ligger ca 150 meter från lokalen. Härifrån tar du dig till Korsvägen på endast 4 minuter. Korsvägen är en central knutpunkt i Göteborg som har alla färdmedel vilket gör det smidigt att nå lokalen oavsett om du anländer med buss, bil, tåg eller spårvagn.

Planlösning

Kontor.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i garage eller besöksgarage.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen

Få hyresuppgift.

Fyll i era uppgifter för mer information om lokalen.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.