Övrig lokal, Gustavslundsvägen 137, Alviks Strand, Bromma

  • 75 m²

Bilder på lokalen kommer!En liten lokal i markplan på 75 kvm. Perfekt för det lilla företaget eller kombinerat showroom och kontor. Även butik med sällanbesökare fungerar. Lokalen hyrs ut med flexibelt avtal med sex månaders löpande och en hyra på 240 000 kr/år. För fler lediga lokaler: https://alviksstrand.vasakronan.se/För den sportiga finns många alternativ; Springa/simma på lunchen, cykla till jobbet, World Class och SATS på vägen till och från kollektivtrafik samt tennis i Salkhallen som l...


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 75 m²
Adress Gustavslundsvägen 137
Område Alviks Strand
Byggår 1987
Objektsnummer 41919331

Beskrivning

Bilder på lokalen kommer!En liten lokal i markplan på 75 kvm. Perfekt för det lilla företaget eller kombinerat showroom och kontor. Även butik med sällanbesökare fungerar. Lokalen hyrs ut med flexibelt avtal med sex månaders löpande och en hyra på 240 000 kr/år. För fler lediga lokaler: https://alviksstrand.vasakronan.se/För den sportiga finns många alternativ; Springa/simma på lunchen, cykla till jobbet, World Class och SATS på vägen till och från kollektivtrafik samt tennis i Salkhallen som ligger runt knuten. Att ta sig till och från Alviks Strand är lätt. Tvärbanan stannar alldeles intill kontoret och tunnelbanans gröna linje ligger på fem minuters promenadavstånd. Dörr till dörr är det knappt 20 minuter till T-centralen. På sommaren kan du dessutom ta vår eldrivna båt E/S Movitz, http://movitz.info/, till jobbet - helt gratis.

240 000 kr/år

Kommunikationer

I Alviks Strand finns gott om parkeringsplatser både för dig och dina kunder. HyresgästerUnder gården finns ett stort garage som rymmer över 700 bilar. Nedfarten till garaget ligger mellan 141 och 145 och maxhöjden är 2 meter. Apcoa Parking administrerar förhyrda platser i vår parkeringsanläggning i Alviks Strand.För dig som hyresgäst innebär det att:Du kontaktar Apcoa vid frågor kring förhyrda platser.Du tecknar parkeringsavtal direkt med Apcoa. Vasakronan kvarstår som hyresvärd.Apcoa sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Apcoas kundtjänst Du är alltid välkommen att kontakta Apcoas kundtjänst och uthyrning; www.apcoa.se Telefon: 08-556 306 70 E-post: kundtjanst@apcoa.se alternativt uthyrning@apcoa.se BesökareDet finns markparkering både i garaget eller på parkeringen nere vid vattnet för dina kunder.


Bilder på lokalen