Butikslokal, Grynbodgatan 14, Centrum, Malmö

  • 828 m²
  • 82 800 - 172 500 kr/mån

Nära till allt på Gamla Väster Den här 828 kvadratmeter stora lokalen ligger i gatuplanet och har stora skyltfönster ut mot Grynbodsgatan. Eftersom lokalen är helt tom på inredning kommer nästa hyresgäst att ha möjlighet att vara med och påverka inte bara utformning utan även planlösning och eventuella rumsindelningar. Med andra ord ett suveränt utgångsläge för dig som vill skapa något helt unikt. Lokalen har stora skyltfönster för bra exponering. FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN På Gamla Väster är d...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 828 m²
Adress Grynbodgatan 14
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1971
Objektsnummer 41893570
Områdeshyra 82 800 - 172 500 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nära till allt på Gamla Väster
Den här 828 kvadratmeter stora lokalen ligger i gatuplanet och har stora skyltfönster ut mot Grynbodsgatan. Eftersom lokalen är helt tom på inredning kommer nästa hyresgäst att ha möjlighet att vara med och påverka inte bara utformning utan även planlösning och eventuella rumsindelningar. Med andra ord ett suveränt utgångsläge för dig som vill skapa något helt unikt. Lokalen har stora skyltfönster för bra exponering.
FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
På Gamla Väster är du i hjärtat av Malmös centrum. Det här är charmiga kvarter med smala gator, gatuhus och främst äldre fastigheter. För en del år sedan huserade det smått legendariska Wallmans Salonger här och i de lokalerna hittar du idag Pinchos restaurang. I huset finns såväl butikslokaler som kontor och lägenheter.

KOMMUNIKATION
Gustav Adolfs Torg ligger på ett par minuters avstånd och där passerar de flesta av Malmös stadsbussar. Malmö Central når du till fots på ca 10 minuter. För bilpendlare är det relativt enkelt att ta sig ut på snabblederna ut ur centrum.
SERVICE
Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.
PARKERING
I huset finns ett garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns även andra parkeringshus samt gatuparkering.
Adress: Grynbodgatan 14-16, Generalsgatan 1

FAKTA:
Yta lokal: 835
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Innerstaden, Gamla Väster
Byggnadsår: 1971
Avstånd Malmö C: 800 meter
Parkering: Hyrplatser i garage
Skyltmöjligheter: Skyltfönster
Hiss: FinnsBilder på lokalen