Kontor, Greta Garbos väg 13, Näckrosen/Råsunda, Solna

  • 340 m²
  • Efter överenskommelse

Modernt hus med fina ytor och med flera användningsområden!


Lokaltyp Kontor
Total yta 340 m²
Adress Greta Garbos väg 13
Område Näckrosen/Råsunda
Byggår 1903
Renoveringsår 2003
Hiss Ja
Tillträde Efter överenskommelse
Objektsnummer 41913610

Beskrivning

Lokalen lämpar sig som kontor men kan även nyttjas som kontor kombinerat med utställning/showroom.

Omgivning

Näckrosen och området kring Filmstaden är attraktivt för både boende och för företag. Området ger en genuin känsla av småstadsidyll och har en god närservice. Det finns gott om restauranger, caféer, samt träningsanläggning.ar bl.a. Endast ca 15 minuters promenadväg till Mall of Scandinavia, nordens störta och modernaste galleria som efter 3 månader vunnit pris som stockholmarnas favoritcentrum.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg. Tunnelbanestation är Näckrosen och ligger ett stenkast från fastigheten. Flertalet busslinjer trafikerar området. Ca 10 minuters promenadväg till pendeltågsstation Solna

Planlösning

Lokal i entréplan, fina ytor med flexibel planlösning efter kundens behov! Lokalen har idag främst en rumsindelad planlösning med en större öppen yta för kontorslandskap alternativ lounge/sällskapsdel om ca 80kvm. Direkt i entrén finns ett större mötesrum med plats för 10-12 personer Ett nytt pentry 11 rum varav 9 mindre, ett mellan samt ett större om ca 40kvm som idag används som studio. Vid entrén finns 2 wc. Lokalen är anpassningsbar efter behov och önskemål då inga bärande innerväggar finns. Fastigheten är lättillgänglig för inlastning av varor och även pallar både från gatan samt från garaget under huset. Fastigheten håller hög teknisk standard, fiber finns in till huset.

Parkering

Varmgarage finns att hyra i fastigheten. Parkering utmed gatan invid området enligt Solnas tariff.

Närliggande företag

Acer Sweden, Ucast Sweden, SF, SDI Media, Megapixel, Nwise, H&B Online service,


Bilder på lokalen