Kontor, Gräddvägen 13, Ersboda, Umeå

Lokalguidens estimerade områdeshyra 13 650 - 21 613 kr/mån
NP3 Fastigheter AB (publ) Kommunikation (4195 m)

Modernt utformad kontors- och lagerlokal med bra läge på Ersboda

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Lagerlokal/Logistiklokal/Butikslokal
Total yta 273 m²
Adress Gräddvägen 13
Område Ersboda
Objektsnr 41911093
Lokalguidens estimerade områdeshyra
13 650 - 21 613 kr/mån
600 - 950 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Modern och ljust utformad kontors- och lagerlokal med bra läge på Ersboda. Lokalen ligger i bottenplan och har ljusa kontorsrum och trevliga allmänna utrymmen med bland annat kök och gemensamhetsytor. I anslutning till lokalen finns stor garage- och verkstadsdel med ytterligare ett kök och ett omklädningrum. På övre plan finns lagerytor. För ytterligare information kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Omgivning

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Porsche center, Stora Coop och XXL sport.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Ljusa kontorslokal med moderna kontors och mötesrum. I anslutning till lokalen finns en garage- och verkstadsdel.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.