Kontorshotell, Götgatan 22A, SÖDERMALM, Stockholm

  • 4 - 20 m²

Nu kan du reservera din plats moderna UMA Götgatsbacken, en ny och fräsch coworking-anläggning som öppnas i slutet av 2019 på Södermalm!


Lokaltyper Kontorshotell / Kontorshotell
Total yta 4 - 20 m²
Adress Götgatan 22A
Område SÖDERMALM
Byggår 2019
Hiss Ja
Våning 11
Objektsnummer 41917177

Beskrivning

Nya UMA Götgatsbacken kommer att öppnas i slutet av 2019 i det ikoniska S:t Paul-huset som har undergått en totalrenovering.
Som medlem i UMA Workspace kan du koncentrera dig på ditt jobb med hjälp av ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter. Vi bjuder dig ett livligt gemenskap och våra veckovisa frukostar och after works är perfekta tillfällen för att skapa nya kontakter.
UMA Götgatsbacken har ett utmärkt läge i centrala Stockholm, bara 200 meter från tunnelbanestationen Slussen. Området bjuder på ett brett utbud av tjänster, bl.a. caféer, restauranger, gym och hotell. Som medlem får du också tillgång till våra andra UMA-anläggningar i Stockholm och övriga Europa.
Med UMA Access+ -medlemskapet får du en reserverad plats i en öppen coworking-miljö. Vi erbjuder också kostnadseffektiva Team-medlemskap. Läs mera på vår webbsida eller kontakta oss och bli medlem i UMA Community!

Kommunikationer

Södermalm når du lätt både med tunnelbana och buss. Till Slussens tunnelbanestation promenerar du på två minuter.

Planlösning

Aktivitetsbaserad arbetsmiljö, öppet kontorslandskap, privata kontor, tillgång till ljudisolerade telefonbås och mötesrum.

Service

Närområdet bjuder på ett brett utbud av service t.ex. hotell, gym, shoppinggallerior och restauranger.

Övrigt

ÖVRIGT:

UMA Workspace tjänster: postlåda, UMA Open WiFi, gratis premium kaffe och te, kopiering och utskrift, moderna mötesrum, evenemang, community manager, UMA Community, låsbara skåp, duschar, telefonrum och städning.