Kontor, Götgatan 22A, SÖDERMALM, Stockholm

  • 50–500 m²
  • 40 rum
  • 13 750 - 245 833 kr/mån

UMA Götgatsbacken är en modern och fräsch coworking-anläggning som har öppnat i början av december 2019 i det ikoniska S:t Paul- huset på Södermalm.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 50–500 m²
Adress Götgatan 22A
Område SÖDERMALM
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2019
Hiss Ja
Våning 11
Antal rum 40
Objektsnummer 41917177
Områdeshyra 13 750 - 245 833 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Beskrivning

Våra privata, fullt utrustade kontor har allt som ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda med bl.a. elektroniska bord, ergonomiska stolar och skåp. Vi erbjuder kontor för både små och stora företag, och planerar gärna en perfekt lösning för dig.

Med medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang. Våra veckovisa frukostar och after works är perfekta tillfällen för att skapa nya kontakter. Medlemmar får också tillgång till våra andra anläggningar i Norden och Baltikum, perfekt då du reser.

Vi har utmärkt läge i centrala Stockholm, bara 200 meter från tunnelbanestationen Slussen. Området bjuder på ett brett utbud av tjänster, bl.a.  caféer, restauranger, gym och hotell.

Vi har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter på våra kontrakt. Kontakta oss för mer information så planerar vi en lösning som passar bäst för ditt företag!

Kommunikationer

Södermalm når du lätt både med tunnelbana och buss. Till Slussens tunnelbanestation promenerar du på två minuter.

Planlösning

Aktivitetsbaserad arbetsmiljö, öppet kontorslandskap, privata kontor, tillgång till ljudisolerade telefonbås och mötesrum.

Service

Närområdet bjuder på ett brett utbud av service t.ex. hotell, gym, shoppinggallerior och restauranger.

Övrigt

ÖVRIGT:

UMA Workspace tjänster: postlåda, UMA Business WiFi, gratis premium kaffe och te, kopiering och utskrift, moderna mötesrum, evenemang, community manager, UMA Community, låsbara skåp, duschar, telefonrum och städning.


Karta
Visa på kartan: