Kontor, Frösundaviks allé, Hagalund, Solna

  • 494 m²

Frösundavik är ett fantastiskt kontorshus utöver det vanliga med all service under samma tak. Här är det lätt för både företag och medarbetare att trivas och utvecklas.


Lokaltyp Kontor
Total yta 494 m²
Adress Frösundaviks allé
Område Hagalund
Publicerad 2021-04-07
Kommun Solna kommun
Byggår 1975
Renoveringsår 2021
Hiss Ja
Objektsnummer 41945359

Beskrivning

I Frösundavik är ljuset alltid närvarande. Tack vare smala huskroppar med fönster åt olika håll flödar dagsljuset i kontorsytorna. Huskropparna binds samman av en stor öppen ljusgård med grönska och en inbjudande lounge för jobbmöten och pauser. Här finns ett trevligt café med både gott och nyttigt. Dessutom hittar du en stor restaurang med en meny som erbjuder många olika lunchalternativ. Huset har också ett eget gym med den senaste utrustningen från Technogym och många gruppträningspass varje vecka. Det finns också en egen fullstor sporthall, egen tennisbana och möjligheter att låna någon av husets kajaker för en lunchpaddling. Frösundavik är som ett all-inclusive hotell för företag.

Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!

Omgivning

Med sin centrala placering, precis intill E4:an och bara några minuter till Norrtull och promenadavstånd från Solna Station och Arenastaden, är det ibland svårt att förstå hur naturskönt Frösundavik egentligen ligger. Fastigheten är formligen inbäddad i Hagaparkens lummiga grönska, precis intill vackra Brunnsviken. Här kan du enkelt koppla av med en skön lunchpromenad, en joggingtur eller kanske till och med en skidtur vintertid.

Kommunikationer

Frösundavik är nära. Beläget i Solna, precis utanför Norrtull, gör att du enkelt kommer hit med bussar, tvärbanan, flygbussarna eller nya citybanan (pendeltåg). Det är också enkelt att cykla hit, det tar bara 6-7 min till Norrtull genom vackra Hagaparken. Frösundavik har också en egen skyttelbuss som går non-stop morgon och eftermiddag till Solna Station. Vill du ta bil? Inga problem, E:4an och E:18 ligger precis intill huset. Och det finns gott om parkering, både i garage och utomhus. Alla vägar bär till Frösundavik.

Planlösning

Enligt önskemål.

Parkering

Ja

Service

Som hyresgäst har du tillgång till ett nytt stort gym i toppklass. Vi har också en egen fullstor sporthall, egen tennisbana och precis utanför huset finns kajaker, SUP:ar och cyklar för utlåning. Frösundavik har flera stora och små konferensrum samt en rymlig hörsal. Det finns en stor restaurang med uteservering, ett bra café, en stor lounge med många mötesytor. Här finns också en renommerad frisörsalong, en gemensam reception, en bemannad varumottagning med lastkaj inomhus, en Instabox samt ett cykelgarage och fräscha duschar med både torkrum och tvättmaskin. Vardagen blir enklare med allt under samma tak i Frösundavik.
Parkeringsmöjligheter finns både inomhus och utomhus.
Stor lastkaj inomhus med manuell betjäning.

Vägbeskrivning

Frösunda

Skyltläge

Utmärkt skyltläge utmed E4:an med enbart minuter till Norrtull.

Närliggande företag

Här sitter företag som DELL, SAS, Toshiba, Björn Borg, Plantagen. Service Now, Arken Zoo m.fl.

Övrigt

Miljöcertifiering enligt BREEAM:
BREEAM är ett miljöcertifieringssystem för fastigheter. Breeam har funnits sedan 1990 och är idag det mest renommerade internationella systemet. Breeam bedömer enligt hårda kriterier bland annat husets energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering och tekniska lösningar. Frösundaviks fyra stjärnor (Very good) innebär att det är en fastighet som anses som riktigt miljövänlig.

Läs mer på Breeam.com


Wellnesscertifiering enligt Fitwel:
FITWEL är det ledande internationella certifierings-systemet som bedömer hur fastigheter främjar människors hälsa, trivsel och välmående (wellness). Frösundavik var det första huset i Sverige som fick certifiering enligt Fitwel, och inte bara med en, utan två stjärnor! Ett tydligt bevis på husets fina kvaliteter och läge mitt i naturen, men också på att alla de service-funktioner och träningsmöjligheter som skapats de senaste åren för att göra Frösundavik bäst på wellness har slagit väl ut.

Läs mer på Fitwel.org


Frösundaviks eget magasin kan du läsa här: http://frosundavik.com/magazine/

Besök oss på Frösundavik.se


Karta
Visa på kartan: