Kontorshotell, Fabriksgatan 7, Centrum, Göteborg

  • 1 - 100 m²

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Göteborg Ullevi i moderna lokaler med ett strategiskt läge vid E6:an. Coworkingplats från 2540 SEK per månad! Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Kontor från 4900 SEK per månad. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Det sätt vi arbetar på har för...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 1 - 100 m²
Adress Fabriksgatan 7
Område Centrum
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41860132

Beskrivning

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Göteborg Ullevi i moderna lokaler med ett strategiskt läge vid E6:an. Coworkingplats från 2540 SEK per månad!

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Kontor från 4900 SEK per månad. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

http://www.regus.se/workspace/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-ullevi

Omgivning

Kontorshotellet Göteborg Ullevi har moderna faciliteter,en trevli innergård och säker parkering under gatuplan. Det ligger nära stadscentret, nära till centralstationen och med Ullevi stadium som granne.

Planlösning

* Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.

Övrigt

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 10m2 upp till 100m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.


Bilder på lokalen