Kontor, Första Långgatan 20, Masthugget, Göteborg

  • 431 - 862 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 61 058 - 201 133 kr/mån

Kontorslokal om 431 kvm på plan 3. Nästa hyresgäst får utforma lokalen som dom själva vill! Grymt läge vid Järntroget.


Lokaltyp Kontor
Total yta 431 - 862 m²
Adress Första Långgatan 20
Område Masthugget
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41826375
Områdeshyra 61 058 - 201 133 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal om totalt 431 kvm på plan 3. Nästa hyresgäst har möjlighet att påverka och anpassa lokalen efter sina krav och önskemål. Bilderna på planritningarna är endast förslag på hur man kan utforma lokalen. Läget är centralt och har riktigt bra kommunikationer med knutpunkten Järntorget utanför. Här finns också parkeringsmöjligheter!

Omgivning

Här finns närhet till vatten och grönska. Längst upp på Linnégatan finns härliga Slottsskogen och längs med vägen dit erbjuds en massa härliga restauranger och shopping.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är Masthuggstorget som ligger precis utanför dörren. Till knutpunkten Järntorget tar det endast 3 minuter.

Planlösning

Flexibel.

Parkering

Mitt emot fastigheten ligger P-hus Snipan

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen