Kontorshotell, Företagsvägen 2, Mölnlycke, Mölnlycke

Platzer Fastigheter AB Shopping (0 m) Kommunikation (126 m) Restaurang (354 m) Friskvård (434 m) Grönområde (523 m) Bränslestation (588 m)

Hyr kontorsrum i expansiva Mölnlycke företagspark

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 14 - 19 m²
Adress Företagsvägen 2
Område Mölnlycke
Objektsnr 41875852
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Här erbjuds två kontorsrum, ett på 14 kvm och ett på 19 kvm på översta våningen i expansiva Mölnlycke företagspark. Rummet på 19 kvm blir ledigt från första juli och rummet på 14 kvm är ledigt första september. Med riksväg 40 nedanför fastigheten kommer man på 10 minuter in till Göteborg och på 10 minuter till Landvetter flygplats. Förutom trevliga grannar på kontorshotellet finns tillgång till konferensrum, pentry, bastu och dusch som delas med de övriga hyresgästerna på kontorshotellet.

Omgivning

Mölnlycke Företagspark ligger på ett strategiskt läge mittemellan Göteborgs centrum och Landvetter flygplats. Läget är naturskönt med skog, kullar och utsikt över Rådasjön. En dryg kilometer bort ligger Råda Säteri, känt för högklassiga affärsluncher och konferenser.

Kommunikationer

Det går snabbt att komma ut på E20, E6 och väg 40, en påfart till motorvägen ligger alldeles intill företagsparken. Busshållplasten Mölnlycke företagspark ligger precis utanför fastigheten. In till Göteborg Centrum tar det ca 15 minuter med buss. Flygbussar från Landvetter går flera gånger i timmen och tar ca 40 minuter.

Parkering

Totalt 60 st platser fri parkering som är belägna på fram och baksida.

Service

På 3 minuters bilväg ligger Mölnlycke Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och serviceställen. På närbelägna Råda Säteri och Hällnäs Restaurang finns det möjlighet till både affärsluncher, konferenser och julbord.

Designvägen 5, Mölnlycke Företagspark

Vi kan idag erbjuda lageryta för uppställning av gods, lager...

Visad

Metallvägen 5, Mölnlycke

Nyrenoverad lokal i Mölnlycke. Idag rumsindelad planlösning ...

Visad

Metallvägen 5, Mölnlycke Norra

Finns möjlighet att hyra ett eller fler rum.

Visad

Produktvägen, Mölnlycke Företagspark, Mölnlycke

Belägen mitt emellan Göteborgs centrum och Landvetter flygpl...

Visad