Produktionslokal, Enhörningsvägen 24, Skönsmon, Sundsvall

NP3 Fastigheter AB (publ) Bilservice (109 m) Shopping (146 m) Restaurang (201 m) Friskvård (279 m) Postkontor (354 m) Kommunikation (425 m)

Fina verkstads- och logistikytor nära Sundsvall Centrum och E4:an

Fakta om lokalen
Lokaltyp Produktionslokal
Total yta 865 - 1 950 m²
Adress Enhörningsvägen 24
Område Skönsmon
Objektsnr 41881018
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Jättefina verkstads- och logistikytor i närheten av Sundsvalls centrum och E4:an. Verkstadsytan har port i markplan och taktravers (3200 kg). Utöver de fina verkstads- och logistikytorna finns det rikligt med kontor att hyra. Personalutrymmen och omklädningsrum är i gott skick. Övriga hyresgäster i området är Sund Birsta, ABB och Sundsvalls Elteam. För mer information eller visning av lokalerna ta kontakt med oss.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Skönsmon en liten bit från Södra brofästet på nya Sundsvallsbron. Närheten till den nya E4:an och Sundsvall Centrum gör platsen lättillgänglig. Bra bussförbindelser finns.

Planlösning

Idag är fastigheten uppdelad i en verkstadslokal (ca 865 kvm) och en logistiklokal (ca 1085 kvm). Till båda dessa utrymmen finns lastkaj och till verkstadslokalen finns dessutom en garageport i markplan. Finns behov kan lokalerna anpassas till att vara en logistiklokal på 1950 kvm. Till dessa lokaler finns möjlighet att hyra kontors- och personalutrymmen, samt omklädningsrum med bastu.

Enhörningsvägen 24, Skönsmon

Fräscha kontorslokaler på 100-300 kvm, lokalerna är i två pl...

Visad

Fridhemsgatan 122, Skönsmon

ABB och Sundsvalls Elteam är största hyresgäster i fastighet...

Visad

Kontorsvägen 9, Sundsvall

Mångsidig lokal i ett av Sundsvalls bästa lägen

Visad