Kontor, Engelbrektsgatan 9-11, Östermalm, Stockholm

  • 50 - 70 m²
  • 9 375 - 25 375 kr/mån

Låt ditt företag växa I ditt eget tempo I våra exklusivtt inredda kontor vid Humlegården. Flexibla arbetsplatser finns i ett anrikt 1800-talshus på Beskow. Undvik en stor initial kostnad och frigörmer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till...


Lokaltyp Kontor
Total yta 50 - 70 m²
Adress Engelbrektsgatan 9-11
Område Östermalm
Hiss Ja
Objektsnummer 41860202
Områdeshyra 9 375 - 25 375 kr/mån
2 250 - 4 350 kr/m²/år

Beskrivning

Låt ditt företag växa I ditt eget tempo I våra exklusivtt inredda kontor vid Humlegården. Flexibla arbetsplatser finns i ett anrikt 1800-talshus på Beskow.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Vårt affärscenter Stockholm Beskow ligger vid Humlegården på Östermalm, nära hjärtat i Stockholms finansdistrikt runt Stureplan. Här i ett vackert 1800-talshus med modernt inredda kontor och mötesrum finns allt du behöver för att göra affärer och knyta kontakter.

Här kan du jobba när du vill, omgiven av stadens bästa butiker, restauranger och kaféer, där Nordens affärselit möts. Kontorshotellet Stockholm Beskow har ett riktigt toppläge.

Pris från 24950 sek/mån.
http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-park-venue?utm_source=Lokalguiden&utm_medium=portal

Vägbeskrivning

Du tar dig till Centralen på några minuter via Östermalmstorg tunnelbanestation.

Övrigt

*Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.


Bilder på lokalen