Kontor, Engelbrektsgatan 7, Östermalm, Stockholm

  • 341 m²
  • 139 242 - 190 392 kr/mån

Här kan du vara med och skapa en unik lokal i en vacker sekelskiftesfastighet med Humlegården som närmsta granne.


Lokaltyp Kontor
Total yta 341 m²
Adress Engelbrektsgatan 7
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41921428
Områdeshyra 139 242 - 190 392 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

Högst upp i den vackra fastigheten finns nu möjligheten att hyra denna pampiga lokal med storslagna attribut och en representativ känsla. - Vackra trädetaljer och stuckaturer - Sagolika mötesrum med bra takhöjd - Högt beläget - Rymligt pentry - Gott om rum i olika storlekar - Genomgående trägolv - 3 WC + dusch - Härliga fönsterpartier med utsikt mot innergård, takåsar och grönskande Humlegården. Här kan du vara med och skapa en unik lokal i en vacker sekelskiftesfastighet med Humlegården som närmsta granne. Fastigheten har även en mysig innergård, garage och cykelparkering. Det centrala och representativa läget skapar trivsamma förutsättningar för era medarbetare och kunder.

Omgivning

Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City vid den gröna oasen Humlegården. I närheten finns både kontor och bostäder och inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplans puls.

Kommunikationer

Kring kvarteret finns mycket goda kommunikationer, Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flertalet bussar har hållplatser i direkt närhet.

Planlösning

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler.
Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor!

I denna vackra sekelskiftesfastighet finns nu en lokal ledig med vacker utsikt över Humlegården. Lokalen kommer att bli ljus och fin tack vare bra takhöjd och genomgående ljusinsläpp, den har fina detaljer i form av stuckatur och paneler på väggarna. Lokalerna kommer att genomgå en totalrenovering så här har ni chansen att vara med och skapa ert drömkontor. Bilderna är visionsbilder.

Service

Ni hittar all tänkbar service i närområdet, både vid Stureplan och Kungsgatans utbud av service.
Restaurangutbudet är av toppklass med Taverna Brillo, Miss Voon, Sturehof, Hillenberg och Vassa Eggen för att nämna några. Det finns även gott om hotell i närheten såsom Scandic Anglais, Hotel Kung Carl och Elite Eden Park Hotel.
Vill du simma eller få en avkopplande behandling så finns Sturebadet inom promenadavstånd.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen