Butikslokal, Ekelundsgatan 4, Centrum, Göteborg

  • 474 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 39 500 - 158 000 kr/mån

Öppen lokal som idag är rå och har industrikänsla! Möjlighet att skapa en takterrass.


Lokaltyper Butikslokal / Utställning / mässa / Kontor
Total yta 474 m²
Adress Ekelundsgatan 4
Område Centrum
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41916410
Områdeshyra 39 500 - 158 000 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en lokal om 474 kvm i centrala stan. Lokalen är idag helt rå och har härlig industrikänsla! Lokalen är belägen i gatuplan och har stora skyltfönster ut mot gatan. Här är det bara fantasin som sätter gränser - lokalen kan bli antingen restaurang, kontor eller showroom. Eller varför inte en kombo? Lokalen går att anpassa efter nästa hyresgästs verksamhet och önskemål! Här finns också möjlighet att skapa en takterrass på ca 170 kvm.

Omgivning

Från lokalen kan man ser ner på populära Magasinsgatan - här ligger bland annat Magazzino, Basque, Puta Madre och Restaurant 2112. Här ligger också caféet Da Matteo och härliga butiker Artilleriet. Här finns mycket shopping och service - gym, frisör, apotek, Närhälsan, skolor och liknande.

Kommunikationer

Buss- och spårvagnshållplatsen Domkyrkan är närmst. Härifrån går buss 16, 19 och 25 samt spårvagn 1, 2, 6, 7 och 11.

Planlösning

Flexibel.

Parkering

Parkeringshuset Kungsgaraget och Otterhällan ligger precis intill fastigheten

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen