Kontor, Dumpergatan 4, Rollsbo, Kungälv

  • 300 m²

Effektivt kontor i Kungälv. rumsindelat med tillgång till ett stort kök.


Lokaltyp Kontor
Total yta 300 m²
Adress Dumpergatan 4
Område Rollsbo
Objektsnummer 41866782

Beskrivning

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

Kungälv är en attraktiv kommun med drygt 38 000 inv. Här finns välbevarade gamla miljöer, storslagen natur, kusten med allt vad den betyder för friluftslivet och en storstad på lagom avstånd.

Rollsbo, som är det största verksamhetsområdet, är strategiskt beläget med direktanslutning till E6:an och järnvägen Bohusbanan. Här finns idag drygt 230 företag med ca 2 300 anställda. Det goda kommunikationsläget samt närheten till Göteborgs hamn och flygplatserna Landvetter och Säve har medfört att transportintensiva företag valt att etablera sig här. Exempelvis ICA´s stora distributionscentral för Västra Sverige, Michelins logistikcentrum för de skandinaviska länderna, danskägda Arvid Nilsson AB (bult & skruv) med huvudkontor för Norden, Assar Hultén AB (bult & skruv) mfl. Området rymmer också koncernledningskontor för Tudor AB och Plastal Group och en pappersdivision inom Eka Chemicals AB mfl.

Avstånd kommuncentra: 3 km
Avstånd Göteborg C: 23 km
Avstånd Landvetter: 48 km
Kommunikation: Motorväg, riksväg, industrispår
Kollektivtrafik: Buss nr 310, GRÖN EXPRESS

Läs mer om Kungälv; www.kungalv.se

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!