Kontor, Drakegatan 10, Gårda, Göteborg

  • 174 m²
  • Omgående

Centralt kontor med poolutsikt


Lokaltyp Kontor
Total yta 174 m²
Adress Drakegatan 10
Område Gårda
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 11 av 16
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41977852

Beskrivning

Letar du efter en kontorslokal som kombinerar modern design med oslagbar utsikt? Då har vi den perfekta platsen för dig i Kineum, Gårda.

Denna kontorslokal erbjuder en ljus och rymlig arbetsmiljö med en spektakulär utsikt från våning 11, ut över Ullevi och stadens skyline.

Lokalen är till största delen rumsindelad med kontors- & mötesrum i olika storlekar.

Den är stilfull med högkvalitativa material och modern infrastruktur, vilket skapar en inspirerande arbetsmiljö för både medarbetare och besökare.

Din arbetsdag börjar med att kliva in i Jacy's eleganta och välkomnande entré. Hotellets lyxiga lobby ger ett imponerande första intryck för både medarbetare och besökare och erbjuder dessutom tillgång till hotellets fantastiska faciliteter. Detta ger en unik kombination av arbete och bekvämlighet i en inspirerande miljö.

Vill ni veta mer eller boka tid för visning? Välkommen att höra av er till oss på Next Spot.

Omgivning

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: Bilparkering finns att hyra i garage samt separat cykelrum.

Kommunikationer

Hållplatser för kollektivtrafik, Ullevi Norra & Ullevi Södra. Några minuters promenad bort ligger Lisebergs Station där pendeltågen till Borås och Kungsbacka stannar.

Parkering

Ja

Övrigt

Byggnaden som går under namnet Kineum har snabbt blivit ett nytt landmärke i Göteborg. På bästa Göteborgsvis har hamnkranar och fiskenät inspirerat till fasadens diagonala kryssmönster.

Namnet Kineum är en kombination av orden "kine" (rörelse) och "um" (plats för). Byggnaden inhyser ett destinationshotell, flertalet restauranger, blomsterbutik, gym, konferensanläggningar, musikscen, spa och mycket mer. Denna mångfald av funktioner bidrar till en dynamisk och livlig atmosfär. Kineum är ett hus i rörelse som aldrig sover!


Karta