Kontor, Djupdalsvägen 1, EDSBERG, Sollentuna

  • 30 m²
  • Enligt överenskommelse

Mindre kontor med tillgång till härlig innergård


Lokaltyp Kontor
Total yta 30 m²
Adress Djupdalsvägen 1
Område EDSBERG
Kommun Sollentuna kommun
Byggår 1990
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41908624

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I fastigheten på Djupdalsvägen 7 finner man högst upp på våning 4 rum att hyra. Här kan man hyra både ett eller flera rum vid behov. Gemensamt med de andra hyresgästerna delas entré samt pentry och WC.I hyran ingår el och städning av de gemensamma ytorna. Parkering finns att hyra i garage.

Omgivning

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att komma med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Direkt utanför dörren kan man kliva på bussen till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg.

Parkering

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.Bilder på lokalen