Kontor, Bredgatan 11, Centrum, Helsingborg

  • 1 324 m²

Stort och rymligt kontor centralt i Helsingborg


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 324 m²
Adress Bredgatan 11
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41927753
Bifogade filer

Beskrivning

Kontoret bjuder på möjlighet till stort luftigt kontorslandskap. Konferens och mötesrum i varierad storlek. I lokalen finns även ett pentry och möjlighet till matplats. Goda parkeringsmöjligheter intill fastigheten

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen. 100 meter norr om fastigheten finns Helsingborg C med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 75 meter utanför entrén finns hållplats för sju olika stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även goda möjligheter till parkering precis söder om fastigheten med anslutning till E4/E6.

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 st olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. I den egna fastigheten finns en lunchrestaurang med generösa öppettider. En kort promenad bort finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker. Vill man istället åka utomlands kan man ta sig över gatan till färjorna mot Danmark och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen och är tillbaka på kontoret en timme senare.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen