Kontor, August Barks Gata 6, Göteborg, Göteborg

  • 380 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 31 667 - 53 833 kr/mån

Nu erbjuds en trevlig kontorslokal i det expansiva området - Högsbo! Kontorsytan passar utmärkt åt företag med ca 20-30 anställda och här ges möjlighet att efter behov, anpassa lokalen till cellkontoreller öppet kontorslandskap. Med det strategiska läget nära kommunikation, trafikleder och cykelvägar nås lokalen smidigt oavsett transportmedel. Här får ni närhet till Köpcenter 421 som erbjuder stort utbud av shopping, lunchrestauranger och annan tänkbar service. Ta chansen att etablera er i Högs...


Lokaltyp Kontor
Total yta 380 m²
Adress August Barks Gata 6
Område Göteborg
Byggår 1968
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41867160
Områdeshyra 31 667 - 53 833 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en trevlig kontorslokal i det expansiva området - Högsbo! Kontorsytan passar utmärkt åt företag med ca 20-30 anställda och här ges möjlighet att efter behov, anpassa lokalen till cellkontor eller öppet kontorslandskap. Med det strategiska läget nära kommunikation, trafikleder och cykelvägar nås lokalen smidigt oavsett transportmedel. Här får ni närhet till Köpcenter 421 som erbjuder stort utbud av shopping, lunchrestauranger och annan tänkbar service. Ta chansen att etablera er i Högsbo - en stadsdel som är under stor utveckling!

Omgivning

Högsbo i sydvästra Göteborg ligger mellan Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden med ett flertal industrier, verksamheter och handel. Området tillhörde tidigare Högsbo gård och började bebyggas på 1960-talet. Områdets karaktär har utifrån att ha varit ett utpräglat industri- och verksamhetsområde förändrats och fick år 2006 ett eget köpcentrum Högsbo 421 där besökare bland annat hittar välkända aktörer så som ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmnan, Intersport m.fl. Utvecklingen av området fortsätter nu ytterligare med kommande bostadsprojekt Södra Änggården som kommer att växa upp. Projektet planeras vara färdigställd år 2025 och första etappen planeras vara inflyttningsklart till 2021. En grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårsbergen.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer tex. buss 83, 84 och 751 stannar precis utanför fastigheten. Med lokalisering utanför vägtullarna och närhet till de stora trafiklederna går lokalen enkelt att nå med bil. Med cykel går det även smidigt att ta sig in till stan.

Planlösning

Öppet landskap blandat med kontorsrum.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen