Kontor, Adolfsbergsvägen 29, MARIEHÄLL, Bromma

  • 735 m²
  • Enligt överenskommelse

Fint kontor med tillgång till uteplats


Lokaltyp Kontor
Total yta 735 m²
Adress Adolfsbergsvägen 29
Område MARIEHÄLL
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1965
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41898532

Beskrivning

Välkommen till detta fina och fräscha kontor mitt i Mariehäll!Idag har kontoret en blandad planlösning med både öppet landskap och enskilda rum, men kan anpassas efter era önskemål.Kontoret har stora fönster som ger ett stort ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö.De indelade kontorsrummen har glasade partier ut mot korridoren vilket ger ett bra ljusflöde in mot lokalen.Kontoret har tillgång till en trevlig uteplats där man kan njuta av sin lunch eller ta en kaffe med kollegorna.

Omgivning

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån växer nya stadsdelar fram med bostadsområdet Bromma Sjöstad och vidare utveckling in mot Ulvsunda industriområde.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig.

Parkering

Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen