Kontor, Östra Hamngatan 18, Centrum, Göteborg

  • 1 262 m²
  • 20190701
  • 347 050 - 441 700 kr/mån

På bästa läge mitt i city ligger denna ljusa lokal om 1262kvm med utgång till gemensam terrass. När man kommer in i lokalen möts av en representativ besöks- och mötesyta med plats för lounge och reception. Tydlig delning mellan extern- och interndel där den externa delen har gott om konferens och mötesytor. Den interna delen är i huvudsak idag rumsindelad med trevliga gemensamhetsytor. Läget är nästan oslagbart precis vid Göteborgs största kommunikationsnav med spårvagn och buss. Nordstan är Gö...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 262 m²
Adress Östra Hamngatan 18
Område Centrum
Byggår 1974
Tillträde 20190701
Objektsnummer 41922778
Områdeshyra 347 050 - 441 700 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

På bästa läge mitt i city ligger denna ljusa lokal om 1262kvm med utgång till gemensam terrass. När man kommer in i lokalen möts av en representativ besöks- och mötesyta med plats för lounge och reception. Tydlig delning mellan extern- och interndel där den externa delen har gott om konferens och mötesytor. Den interna delen är i huvudsak idag rumsindelad med trevliga gemensamhetsytor.

Läget är nästan oslagbart precis vid Göteborgs största kommunikationsnav med spårvagn och buss. Nordstan är Göteborgs största handelscentrum som erbjuder ett stort butiksutbud, hotell, banker, restauranger och caféer samt parkeringsmöjligheter i P-hus Nordstan.

Kommunikationer

Precis utanför dörren ligger Lilla Bommens hållplats där flertalet bussar och spårvagnar stannar. På några minuter nås även Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen vilket gör att du har nära till alla kommunala kommunikationer du kan tänka dig.

Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik oc h SJ .

Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ -stationer med  cyklar att hyra. Närmsta stationer är på Gustav Adolfs Torg och vid Nils-Ericson Terminalen. 

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City.

• Parkeringshuset i Nordstan, tel 031 700 86 00

• Kungsgaraget på E

Service

Ett brett utbud i form av butiker, restauranger och annan närservice du kan tänka dig finns i, och i anslutning till, denna fastighet. Förutom det som finns i Nordstan finns det flera möjligheter hos Arkaden och NK som ligger på några minuters promenadavstånd. Här kan du också finna all tänkbar service, men även Fredsgatans och Kungsgatans gångstråk har mycket att erbjuda.


Bilder på lokalen