Kontor / Lager, Gruvgatan 35, Högsbo, Göteborg

  • 50 m²

Nyrenoverad kombilokal, 50 kvm, Gruvgatan 35A


Lokaltyp Kontor / Lager
Total yta 50 m²
Adress Gruvgatan 35
Område Högsbo
Objektsnummer 41913439
Bifogade filer

Beskrivning

Nyrenoverad och fin kombilokal på 50 kvm i markplan med två ingångar; en från trapphuset och den andra från en gemensam lageringång där det finns möjlighet att ta in gods. Ingångens bredd är ca 1,1 meter.

Ytan är öppen och kan användas till såväl lager som kontor. Lokalen har dessutom helt nybyggda faciliteter i form av en rymlig WC/dusch med kakel och klinker samt ett nytt kök (se planskiss nedan).

Omgivning:

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Parkering:

Garageplatser, varav vissa med laddningsmöjlighet, samt goda parkeringsmöjligheter finns i närområdet. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.

Gruvgatan 35 vimeo 1080p from Erik Palmung on Vimeo.


Bilder på lokalen