Kontorshotell, Göteborgsvägen 74, Sävedalen

  • 9–65 m²
  • Våren 2021

Välkomna till nyöppnade FirstOffice Sävedalen! Ett modernt kontorshotell i centrala Sävedalen med goda kommunikationsmöjligheter och kostnadsfri parkering.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 9–65 m²
Adress Göteborgsvägen 74
Område Sävedalen
Publicerad 2020-12-25
Kommun Partille kommun
Hiss Ja
Tillträde Våren 2021
Objektsnummer 41939254

Beskrivning

Välkomna till nyöppnade FirstOffice Sävedalen!

FirstOffice Sävedalen är ett kontorshotell med ljusa och moderna kontorslokaler, gemensamhetsutrymmen och fullt utrustade mötesrum. Kontorshotellet ligger i centrala Sävedalen med närhet till goda kommunikationsmöjligheter och kostnadsfri parkering.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Hos oss kan du arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 9-30 kvm och BigOffice finns i storlekarna 26-65 kvm.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum eller BigOffice
- Bokningsbara mötes-och konferensrum
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Städning
- Fri parkering
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Omgivning

Närhet till lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym och andra bekvämligheter. Goda kommunikationsmöjligheter med kort avstånd till E20 och frekventa avgångar med buss 513 som stannar utanför dörren. Perfekt för dig som vill kunna pendla till arbetet.

Parkering

Ja

Uppvärmning

Ja

Övrigt

Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen