Kontor, Mölndalsvägen 95, Krokslätt, Göteborg

  • 400–1 080 m²
  • 33 333 - 162 000 kr/mån

Kontorslokal med riktigt bra läge, mindre än 10 min från Korsvägen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 400–1 080 m²
Adress Mölndalsvägen 95
Område Krokslätt
Kommun Göteborgs kommun
Våning 4
Objektsnummer 41944932
Områdeshyra 33 333 - 162 000 kr/mån
1 000 - 1 800 kr/m²/år

Beskrivning

Sitt i ljusa och fräscha lokaler med strategiskt läge i Krokslätt. Lokalen kommer att renoveras och kan anpassas efter inflyttande hyresgäster behov. Härlig uteplats/terrass i anslutning till plan 5.

Den uthyrningsbara ytan ligger på våning 4 och 5 (högst upp). Lokalerna kan kopplas ihop med interntrappa/hiss. Den totala lokalytan blir då 1.080m2.

Yta plan 4: 400m2
Yta plan 5: 680m2

För mer information om vilka olika lokalstorlekar som finns kontakta oss direkt.

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad.

Här har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bra förbindelser till E6/R40 och med närhet till centrala Göteborg och Mölndals centrum. På ca fem minuter tar du dig från Korsvägen till hållplatsen Lana med spårvagn 2, 4 eller buss 761, 771, Orange Express. Lätt att ta sig med bil och gott om egna parkeringsplatser runtom fastigheten.

Service

Nära till lunchrestauranger och annan kommersiell service. Bland annat ligger O´Learys i fastigheten och över gatan ligger ICA Maxi. Området är under snabb utveckling och nya restauranger, cafeer och butiker tilllkommer hela tiden.

Övrigt

Fastigheten ligger i det snabbt växande området som kallas Södra Centrum.


Karta
Visa på kartan: