Kontor, Hyllie Boulevard, HYLLIE, Malmö

  • 120–506 m²
  • 2023

Fyrtornet – entrén till Embassy of Sharing.


Lokaltyp Kontor
Total yta 120–506 m²
Adress Hyllie Boulevard
Område HYLLIE
Kommun Malmö kommun
Byggår 2021
Hiss Ja
Våning 5-6 av 11
Tillträde 2023
Objektsnummer 41937876

Beskrivning

Fyrtornet är mötesplatsen för alla och den självklara adressen för verksamheter som bryr sig om att vara i framkant kring Agenda 2030. I denna unika byggnad med trästomme och vinterträdgårdar finns lokaler för företag som söker kontor, servicebutik eller café. Som hyresgäst blir både ditt företag och dina medarbetare del av ett spännande nytt sammanhang som bygger på innovation, utveckling, delningsekonomi och hållbarhet. Fyrtornet blir entrén till hela området Embassy of Sharing, men också ett av Sveriges högsta kontorshus i trä. Välkommen.
Kontorslokalerna är representativa, trivsamma och funktionella. Trästommen och materialvalen skapar tillsammans med glasfasaden en exceptionell inomhusmiljö som är sund för både medarbetare och miljö. Här får alla ett fantastiskt dagsljusinsläpp och kontakt med såväl området som horisonten. Helt enkelt, lokaler som speglar både företagets och det personliga varumärket.

Inte nog med att alla hyresgäster har tillgång till en takterrass med en park i mikroformat. Varannan kontorsvåning har dessutom sin egen vinterträdgård med odlingsmöjligheter. Dubbelglasfasaderna skapar ett ljudisolerat uterum med frisk luft och gröna växter, där medarbetare kan vila, tänka och reflektera. Här upplever man årstidsskiftningarna i en kontrollerad miljö. Grönskan bidrar till både välbefinnande och hälsa genom att vara lugnande, syresätta luften, binda koldioxid och bidra till en jämn luftfuktighet.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med tåg, buss och bil.

Parkering

Ja

Service

Stort utbud i Hyllie med handel, arena, hotellrum, grönområden och badhus.

Närliggande företag

Citytunnel finns tvärs över gatan. Emporia, Malmömässan och Malmö Arena Hotel blir närmsta grannar.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen