Kontor, Vretenvägen 6, Solna strand, Solna

  • 198 m²

Rumsindelat kontor med möjlighet till lager/utställning i lokalen. Lasthiss in i lokalen. Perfekt läge mitt i Solna strand.


Lokaltyp Kontor
Total yta 198 m²
Adress Vretenvägen 6
Område Solna strand
Byggår 1963
Våning 1
Objektsnummer 41895223

Beskrivning

Rumsindelat kontor med möjlighet till lager/utställning i lokalen. Lasthiss in i lokalen. Perfekt läge mitt i Solna strand.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av allt från en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler och med bostäder runt om. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastisk knutpunkt. Faktiskt den bästa i Stockholm efter Centralstationen. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara några minuter och även Sundbybergs station nås efter en kort promenad, därifrån både pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana avgår. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Några minuter bort har även Flygbussarna en hållplats. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra i området.

Service

I Solna strand och Sundbyberg finner ni ett mycket gott utbud av restauranger med olika inriktningar. Här finns även pressbyrå, frisörer, kemtvätt och ett nytt fräscht gym några minuter bort. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd i Sundbybergs centrum.


Bilder på lokalen