Kontor, Von Utfallsgatan 20, Sävenäs, Göteborg

  • 433 m²
  • 36 083 - 61 342 kr/mån

I detta expansiva område på von Utfallsgatan ligger denna moderna och trevliga kontorslokal. Planlösningen har goda möjligheter att anpassas efter just era behov. Det som gör denna lokal unik är att det finns möjlighet att hyra uppställningsplats om 1500 kvm och ett plasttält på 370 kvm. Området har ett strategiskt läge med närhet ut till lederna mellan Göteborg och Partille!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 433 m²
Adress Von Utfallsgatan 20
Område Sävenäs
Objektsnummer 41911929
Områdeshyra 36 083 - 61 342 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

I detta expansiva område på von Utfallsgatan ligger denna moderna och trevliga kontorslokal. Planlösningen har goda möjligheter att anpassas efter just era behov. Det som gör denna lokal unik är att det finns möjlighet att hyra uppställningsplats om 1500 kvm och ett plasttält på 370 kvm.

Området har ett strategiskt läge med närhet ut till lederna mellan Göteborg och Partille!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Munkebäck och till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi , Systembolag, Apotek m fl butiker. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. 15 minuters promenad från fastigheten går spårvagn 7 och 11 till centrala Göteborg. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Planlösning

Kontor.

Parkering

Finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen