Lagerlokal, Verkstadsgatan 10-12, Halmstad, Halmstad

  • 2 000 - 12 000 m²
  • Enligt överenskommelse.

Lager- och produktionsfastighet i Larsfridsindustriområde. Flexibla ytor. 5 meter till balk. Pallställage finns att överta.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 2 000 - 12 000 m²
Adress Verkstadsgatan 10-12
Område Halmstad
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41853398
Bifogade filer

Beskrivning

I Larsfrids industriområde bara minuter från centrala Halmstad finns nu en flexibel lager- och produktionsfastighet hyresledig.

Fastigheten har en totalyta om ca 12 000 kvm där lagret om ca 10 000 kvm är fördelat över två större lagareytor. Övrig yta om ca 1 050 kvm är 3 plan med kontor och omklädnad.

Lagerytan, som har en takhöjd på strax över 5 meter till balk och mellan 6-6.8 meter till nock, har stora möjligheter när det kommer till förvaring och produktion. I första lagerdelen som nås direkt via en trappa i kontoret finns två pelarrader med ca 5,6 meter mellan varje pelare och två markportar med måtten 4x4 meter. Det finns även några mindre kontorsrum i lagret med utsikt mot gården.

I den andra lagerdelen är det en enkelrad med pelare ca 25 m från varje vägg och med 6.8 meter mellan varje. Även denna del har två markportar om 4x4 meter och i dagsläget även en inbyggd lastkaj i plåt. I lagrets bakkant finns ytterligare ett lager om ca 2 100 kvm samt två mindre produktionsytor. Förutom att denna del nås via de andra lagerytorna så har den en egen markport om 4x4 meter, denna del kan dock endast nås med en ett mindre fordon.
Lagret har till viss del lanterniner i taket och fönster i de väggar som avgränsar ytorna för att få ett extra ljusinsläpp i lokalen.

Då portarna är fördelade över husets framsida, baksida och ena kortsida finns möjligheten att lasta och lossa gods från flera bilar samtidigt.
Kontoret som är fördelat mellan två plan består av mindre kontorsrum, konferensrum och showroom. Det finns även ett mindre kök med matplatser.
Källarplanet består av omklädningsrum med duschar och bastu samt förvaring och en gymdel.

Till fastigheten tillhör ett 30-tal parkeringsplatser, mark och rangeringsytor. Önskas högre säkerhet går det att inhägna delar av området.

Takhöjd: 5-7 meter
Bärighet: Platta på mark
Kraftförsörjning: 250 Ampere, möjlighet att uppdatera till 1000 Ampere.
Antal portar: 5, ca 4x4 m
Uppvärmning: Fjärrvärme.

Fastigheten kan hyras i sin helhet eller från ca 2 000 kvm och uppåt.

Pallställage finns att överta.

Välkommen att kontakta för mer info och visning!

Omgivning

Fastigheten ligger i ett ypperligt läge industriområdet nära både Halmstad Hamn och E6:an. Med ett stort utbud av restauranger, service och möjligheter för shopping ligger fastigheten i ett attraktivt område med närhet till motorvägar, flygplats, hamn och centralstation.

Kommunikationer

Fastigheten ligger endast minuter från E6:an, via Västervallvägen och Laholmsvägen. Med bil tar det knappt 1 timme till Helsingborg samt 1 timme och 30 minuter till Göteborg.

Buss 71 trafikerar området med flera turer per timme. Busshållplatsen "Verkstadsgatan" ligger ett stenkast från fastigheten.
Från Halmstad City Airport, endast 15 minuters bilfärd från fastigheten, går dagligen flera avgångar till och från Stockholm Bromma flygplats.
Öresundståg och SJ trafikerar staden och har ett stort antal avgångar från och till Stockholm, Göteborg och Malmö varje dag.

Service

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, servicebutiker och möjligheter till shopping. Några minuters promenad bort finns bland annat Byggmax, EM Möbler, Siba, Granngården och Berlings Glas. Flera lunchrestauranger finns i närområdet.
I närområdet finns även goda möjligheter till träning och friskvård endast minuter från fastigheten.
För smidiga övernattningar ligger Quality Hotel Halmstad sju minuter med bil bort.

Övrigt

Med över 90 000 invånare är Halmstad landets 19:e största kommun. Det fördelaktiga läget på västkusten med goda kommunikationer till övriga landet och Europa ger fastigheten utmärkta möjligheter för expansion och företagande.