Kontor, Tegeluddsvägen 80, Gärdet, Stockholm

  • 707 m²
  • 182 642 kr/mån

Nu finns chansen att placera er verksamhet i bästa läget på Tegeluddsvägen med möjlighet till egen uteplats samt två entréer.


Lokaltyp Kontor
Total yta 707 m²
Adress Tegeluddsvägen 80
Område Gärdet
Objektsnummer 41879698
Hyra 182 642 kr/mån
3 100 kr/m²/år

Beskrivning

Varför inte ta en tur i löparspåret på lunchen eller njuta av maten på en av områdets härliga restauranger?
Tillsammans skapar vi ert nya kontor i en miljö med närhet till grönska och stadens puls.

Omgivning

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro.

Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer

Kommunikationer

Det är endast cirka 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Service

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS och Fitness24seven som grannar. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet gör välbefinnandet komplett.