Kontor, Stortorget 29, Centrum, Malmö

  • 265 m²
  • 48 583 - 66 250 kr/mån

På sjunde våningen finns nu denna lokal med blandad planlösning. Arbets-/ mötesrum i varierande storlekar i kombination med öppna ytor bjuder in till alla typer av möten. Lokalen har högt i tak, stukaturer och direkt närhet till Lilla Torgs lunchutbud med sina restauranger. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 265 m²
Adress Stortorget 29
Område Centrum
Byggår 1910
Objektsnummer 41918943
Områdeshyra 48 583 - 66 250 kr/mån
2 200 - 3 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

På sjunde våningen finns nu denna lokal med blandad planlösning. Arbets-/ mötesrum i varierande storlekar i kombination med öppna ytor bjuder in till alla typer av möten. Lokalen har högt i tak, stukaturer och direkt närhet till Lilla Torgs lunchutbud med sina restauranger. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Kommunikationer

Från Stortorget finns goda kommunikationer och du kan dessutom snabbt promenera till många populära platser i Malmö. Promenadavstånd till strategiska platser:Triangeln - 10 minuterGustav Adolfs Torg - 5 minuterStortorget - 1 minuterCentralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna parkeringshuset Hans Michelsen på Adelgatan 1. För  information kontakta lykke.ipsen@vasakron

Service

Det gemytliga området runt Stortorget ligger nära allt du behöver. I närheten av fastigheten finns en stor variation av olika restauranger, shopping och annan service.


Bilder på lokalen