Butikslokal, Stjärntorget 2, MALL OF SCANDINAVIA, Solna

  • 15 m²
  • Enligt överenskommelse

Unik möjlighet att hyra butiksyta Mall of Scandinavia!


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Kontorshotell / Kontorshotell
Total yta 15 m²
Adress Stjärntorget 2
Område MALL OF SCANDINAVIA
Kommun Solna kommun
Byggår 2015
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41926525

Beskrivning

BUTIKSYTA
Här finns ett unikt läge att hyra din egna butik på bästa läge i gallerian. Butiksytan passar bra för de som vill finnas i gallerian och ha ett attraktivt skyltläge.
Ytan är ledig och passar bra för ex. tjänster och service till företag som även vill nå ut till konsument. Ex finans/försäkring, fastighetsförmedling och produktförsäljning. Finns även möjlighet att hyra ytan på korttid för POP-UP butik.

NÄTVERKANDE
Från butiken når man till de företag som hyr på Quick Office och som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en härlig frukostbuffé.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns plats för 14 personer i styrelsesittning.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

Omgivning

I centrum av Arenastaden i Sveriges största galleria finns ett enormt utbud av butiker, restauranger, caféer, biograf, livsmedel med mera. Här har även några av landets största företag valt att etablera sig med sin huvudkontor såsom SEB, Telia, Securitas för att nämna några.

Kommunikationer

Butiksytan ligger i Mall of Scandinavia på plan 1 i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns. Endast 10 min resa till Stockholm Central. Här finns också flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fri parkering i garaget i upp till 4 timmar.

Service

.Bilder på lokalen