Lagerlokal, Stålverksgatan 6, Ringön, Göteborg

  • 180–1 890 m²
  • 7 125 - 157 500 kr/mån

Kombilokal med flexibel användning, anpassas utefter verksamhet!


Lokaltyper Lagerlokal / Produktionslokal
Total yta 180–1 890 m²
Adress Stålverksgatan 6
Område Ringön
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41969988
Områdeshyra 7 125 - 157 500 kr/mån
475 - 1 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Stålverksgatan 6 och det populära industriområdet Ringön i Göteborg. Här erbjuds nyproducerade kombilokaler som anpassas utefter verksamhet, där lokalens tekniska förutsättningar öppnar upp för flexibilitet och där möjligheterna är många. Samtliga lagerskepp är försedda med markport om 5x4 meter, med dörr i port, och lokalen har en takhöjd om 7,5 meter till nock. Varje skepp är försedd med oljeavskiljare och golvets bärighet uppnår 1000 kg/m². Lokalen är belägen i närhet till vattnet och parkering finns utanför på fastigheten. Drömmer du om en fräsch kombilokal i ett oslagbart läge? Välkommen att höra av dig till oss!

Övrigt

Ringön har sedan länge varit ett industriområde och huserar i dagsläget verksamheter i flera olika branscher. Utöver industri- och kontorsfastigheter har även flertalet mikrobryggerier och restauranger dykt upp på senare år vilket har lyft området ytterligare. 

Till och från Ringön är kommunikationerna exemplariska med smidig access ut på E6 som möjliggör för enkel logistik. 

Runtom fastigheten finns gott om gratis parkeringar.

En industribuss trafikerar Ringögatan från Hjalmar Brantingsplatsen med avgångar var 5:e minut och närmaste hållplatsen Stålverksgatan är belägen precis utanför. Spårvagnstrafik tar dig från de centralaste delarna av innerstaden till Frihamnen och därefter en promenad på cirka 10 minuter. 


Karta

Bilder på lokalen