Kontor, Smidesvägen 10, SOLNA BUSINESS PARK, Solna

  • 869 m²
  • Enligt överenskommelse

Rymligt kontor mitt i Solna Business Park


Lokaltyp Kontor
Total yta 869 m²
Adress Smidesvägen 10
Område SOLNA BUSINESS PARK
Kommun Solna kommun
Byggår 1982
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41920382

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Detta kontor är beläget mitt i Solna Business Park med närhet till all tänkbar service. Här får du som hyresgäst ett utmärkt skyltläge. Kontoret erbjuder en rumsindelad planlösning med en öppen del och två entréer som möjliggör för en extern och en intern del.Kontoret har ljusa ytskikt och många fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Fastigheten har tre hissar som betjänar alla våningsplan. Kontoret har direktaccess till lasthissen som går till lokalen vilket underlättar vid leveranser. Det finns förråd i varierande storlekar. Varm- och kallgarage samt markparkering finns i fastigheten.För detta kontor skriver vi korttidsavtal och här gäller avstående av besittningsskydd.

Omgivning

Välkommen till Solna Business Park.

Kommunikationer

Kommunikationerna hit är bästa tänkbara oavsett om du är bilburen eller åker kommunalt.

Parkering

Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i områdetBilder på lokalen