Kontor, Smidesvägen 10, SOLNA BUSINESS PARK, Solna

  • 869 m²
  • 2019-10-01

Rymligt kontor mitt i Solna Business Park


Lokaltyp Kontor
Total yta 869 m²
Adress Smidesvägen 10
Område SOLNA BUSINESS PARK
Byggår 1982
Våning 3
Tillträde 2019-10-01
Objektsnummer 41920382

Beskrivning

Detta kontor är beläget mitt i Solna Business Park med närhet till all tänkbar service. Här får du som hyresgäst ett utmärkt skyltläge.

Omgivning

Välkommen till Solna Business Park.

Kommunikationer

Kommunikationerna hit är bästa tänkbara oavsett om du är bilburen eller åker kommunalt.

Parkering

Q-Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage och utomhus eller hyra rörliga tillstånd. Det finns även parkeringsautomater i område

Övrigt

Rymligt kontor mitt i Solna Business Park

Detta kontor är beläget mitt i Solna Business Park med närhet till all tänkbar service. Här får du som hyresgäst ett utmärkt skyltläge.

Kontoret erbjuder en rumsindelad planlösning med en öppen del och två entréer som möjliggör för en extern och en intern del.

Kontoret har ljusa ytskikt och många fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

Fastigheten har tre hissar som betjänar alla våningsplan. Kontoret har direktaccess till lasthissen som går till lokalen vilket underlättar vid leveranser.

Det finns förråd i varierande storlekar.

Varm- och kallgarage samt markparkering finns i fastigheten.

För detta kontor skriver vi korttidsavtal och här gäller avstående av besittningsskydd.

Området

Välkommen till Solna Business Park.

Här blir din arbetsdag lite enklare. Du kan lätt uträtta dina ärenden då allt finns nära - storhandla på ICA Maxi eller ta ett gympass på lunchen. På gångavstånd ligger Sundbybergs Centrum med gott om restauranger och mysiga grönområden.

Ett par kilometer bort i Arenastaden ligger stora nationalarenan Friends Arena och Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia där all tänkbar shopping, nöje och service finns.

Området som ligger på gränsen mellan Solna och Sundbyberg har mycket bra kommunikationer och tvärbanan har hållplats precis utanför huvudentrén.


Bilder på lokalen