Kontor, Skolgatan 1 A, CENTRALT KNÄPPINGSBORG, Norrköping

  • 220 m²
  • 2020-01-01
  • 12 833 - 17 417 kr/mån

Otroligt häftig och cool lokal i härliga Knäppingsborg


Lokaltyp Kontor
Total yta 220 m²
Adress Skolgatan 1 A
Område CENTRALT KNÄPPINGSBORG
Kommun Norrköpings kommun
Våning 4
Tillträde 2020-01-01
Objektsnummer 41927642
Områdeshyra 12 833 - 17 417 kr/mån
700 - 950 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Letar du efter en unik och häftig lokal? Något som verkligen sticker ut? Då får du inte missa detta tillfälle! Nu finns en enastående möjlighet att hyra något alldeles extra! Fantastisk lokal om 220 kvm med underbara trägolv och med generös takhöjd. Mindre pentry, förråd/rum samt toalett i övrigt med öppen planlösning. Lokalen har använts som konsthall och passar som atelje, fotostudio eller varför inte som ett riktigt coolt kontor. Möjligheter finns att anpassa lokalen efter tillträdande hyresgäst. Möjligheterna är många, bara fantasin sätter gränserna. Belägen på våning 4 med hiss som går rakt in i lokalen vilket ger en häftig "New York" känsla. Lokalen har också höga fönster åt flera håll. Seriösa intressenter, kontaktar Marita för info samt visning.

Omgivning

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.

Service

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.Bilder på lokalen