Lagerlokal, Skalmeredsvägen 4, Landvetter

JLL Friskvård (3042 m) Kommunikation (169 m) Parkering (4551 m) Restaurang (695 m) Bilservice (413 m) Uttagsautomat (3264 m) Shopping (45 m) Bränslestation (1482 m)

Här finns möjlighet att bygga en verksamhetsanpassad byggnad precis intill riksväg 40 och närhet till Landvetter flygplats. Lokalen med en byggyta om 5 800 m² anpassas efter hyresgästens önskemål. Maximal byggnadshöjd är 10 m på fastigheten varför det går att hitta många flexibla lösningar för hyresgästen. Byggytan är 50 % varför det finns lika mycket utomhusytor som det går att bygga. Fastighetsägaren tycker att det är viktigt med en profilbyggnad varför man jobbar mycket med arkitekturen i pro...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 5 800 m²
Adress Skalmeredsvägen 4
Objektsnr 41867835
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Här finns möjlighet att bygga en verksamhetsanpassad byggnad precis intill riksväg 40 och närhet till Landvetter flygplats. Lokalen med en byggyta om 5 800 m² anpassas efter hyresgästens önskemål. Maximal byggnadshöjd är 10 m på fastigheten varför det går att hitta många flexibla lösningar för hyresgästen. Byggytan är 50 % varför det finns lika mycket utomhusytor som det går att bygga. Fastighetsägaren tycker att det är viktigt med en profilbyggnad varför man jobbar mycket med arkitekturen i projektet. Samtidigt är det viktigt med med hållbarhet genom hela projektet varför ett miljöanpassat byggande är i fokus. För mer information kontakta oss på JLL.

Omgivning

Läget är mycket strategiskt med bara 19 km till Göteborg och bara några minuters bilfärd till Landvetter flygplats. In till Landvetter centrum med affärer och service är det bara ett par km med bil eller en ca 20 min promenad.

Uthyrare & kontaktpersoner

Skalmeredsvägen 4, Landvetter

Landvetter Boarding Point ligger i Landvetter i Härryda komm...

Visad

Skalmeredsvägen 4, Landvetter

Fastigheten byggs och anpassas efter önskemål. Lämpligt som ...

Visad

Skalmeredsvägen 4, Landvetter

Fastigheten byggs och anpassas efter önskemål. Lämpligt som ...

Visad