Kontor, Sellerigatan, Gastelyckan, Lund

  • 2 500 m²

Unik möjlighet för 2 500 kvm nybyggnation på Hasslanda söder om Gastelyckan för lager, produktion och kontor.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 2 500 m²
Adress Sellerigatan
Område Gastelyckan
Publicerad 2023-11-11
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41961984
Bifogade filer

Beskrivning

Det är inte ofta vi kan presentera en tomt för nybyggnation i Lund. Men nu äntligen finns en tomt på ca 6651 kvm tillgänglig. Här finns möjlighet att skapa något fantastiskt, en nybyggnation på ca 2500 kvm för exempelvis lager, logistik, produktion och kontor. Se planskiss gällande förslag på fördelning av ytor, ca 2100 kvm lager/produktion och ca 500 kvm kontor.

Lättillgängligt läge med närhet till E22 i Lunds nya växande verksamhetsområde söder om Lund, Hasslanda. Närmsta granne kommer att bli Inpac.

Nybyggnationen anpassas tillsammans och utformas efter era specifika önskemål.

Byggtiden beräknas till ca 12 månader.

Unikt tillfälle som inte får missas, kontakta oss redan idag för mer information!

Omgivning

Nästgårds med E22 ligger Gastelyckan. Lunds största företagsområde samlar en mängd stora och små verksamheter inom handel, entreprenad, lager och lätt produktion. Wihlborgs äger flera fastigheter här och deltar aktivt i utvecklingen av området.

Kommunikationer

Området Hasslanda ligger söder om Gastelyckan innan Staffanstorps kommungräns. Härifrån är det 800 meter till hållplatsen Lund Råby Trafikplats där SkåneExpressen och flera regionbussar stannar. E22 ligger i nära anslutning till området. Det går också smidigt att nå Dalby, Södra Sandby och Veberöd via omkringliggande landsvägar.
Hasslanda är Lunds nya verksamhetsområde som växt fram de senaste åren med butiker för byggvaror, bilar och MC. Här ligger också huvudkontor för flera hantverkare och serviceföretag.

Service

Hotell, bensinmack och lunchrestauranger finns i området. Lunds stadskärna med all tänkbar service nås inom bara några få minuters bilfärd.


Karta

Bilder på lokalen