Vårdlokal, Sankt Göransgatan 126, Kungsholmen, Stockholm

  • 200–615 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 41 667 - 215 250 kr/mån

Möjlighet att hyra en utmärkt mottagningslokal som kan bli en ypperlig vårdcentral i ”Wonna Tower” som inhyser en mängd olika vårdverksamheter. Fastighetsägarens vision är att skapa Stockholms bästa l ...


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal / Vårdlokal
Total yta 200–615 m²
Adress Sankt Göransgatan 126
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1920
Renoveringsår 2020
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41950041
Områdeshyra 41 667 - 215 250 kr/mån
2 500 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

Delbar - Vårdlokaler om ca 200-615 kvm enligt fastighetsägaren. Här finns möjlighet att hyra två lokaler om ca 200 kvm respektive ca 415 kvm om totalt ca 615 kvm som kan sammanbindas med en interntrappa. Det är även möjligt att endast hyra en av lokalerna.

Huset är snart fullt uthyrd men fortfarande finns det möjlighet att etablera sig här i någon av de fåtal lokaler som fortfarande är tillgängliga.

Wonna Tower är en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 14 våningar ovan mark. För den som vill avnjuta utsikten över staden i solsken finns husets bokningsbara takterrass med utekök att tillgå. På sikt kommer förhoppningsvis en lunchrestaurang att öppna i husets entréplan. För rekreation för husets hyresgäster finns ett saltvattenspa med duschar, omklädningsrum och även en infraröd bastu inom kort längst ner i huset.

I byggnaden finns även en mycket fin bokningsbar konferenslokal tillgänglig för husets hyresgäster.

Huvudentrén har anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer samt bänkar där man kan slå sig ner. Direkt när man kommer in i huvudentrén möts man av klassisk musik som gör upplevelsen av Wonna Tower till något alldeles extra. Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt.
Lokalen i bv om ca 200 kvm har en helt egen entréingång direkt från husets huvudentré. En vårdmottagning eller vårdcentral skulle här kunna få en mycket bra egen entré
med plats för reception och väntrum. Det är även möjligt att nyttja entrén via trapphuset som huvudentré vilket skulle möjliggöra 1-2 extra behandlingsrum. Via denna entré är det även möjligt att ta in bårar.

Denna lokal har en rumindelad planlösning som utgörs av 8-9 rum alternativt ca 6-7 rum om den egna entrén i anslutning till husets huvudentré nyttjas. Ett normalstort behandlingsrum är ca 18 kvm och det är möjligt att bygga om ett sådant rum till två behandlingsrum om fler och mindre rum önskas.

Lokalen på plan 1 om ca 415 kvm har även den en rumsindelad planlösning. Denna lokal har även en egen ingång direkt ut till husets lastkaj. Här kan ca 14 behandlingsrum skapas och ännu fler om vissa rum byggs om till två rum.

Naturligtvis kommer lokalen att uppfylla landstingets tillgänglighetskrav.

Hyresvärden kommer att anpassa lokalen för att tillmötesgå den blivande hyresgästens önskemål och verksamhetens behov både vad gäller materialval och planlösning. Lokalen kommer att hyras ut i nyproduktionskick.

Det kommer att bli lyxiga wc och rwc med dusch samt ett nytt exklusivt pentry för personalen. Handfat kan installeras i rummen där det behövs.

Hyresvärden vill gärna skapa Stockholms bästa vårdcentral här!.

Här kommer du att få möjlighet skapa din drömlokal från grunden där din personal definitivt kommer att trivas! Lokalen passar i synnerhet som vård- eller skönhetsklinik samt vårdcentral vilket är verksamheter som kommer att vara ett gott komplement till de övriga verksamheterna som finns i huset idag.

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda sig av fiberoptiskt nätverks samt välja bredbandsleverantör. Uppvärmning: Fjärvärme. Ventilation: Mekanisk ventilation (FTX).

Omgivning

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Barnhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Service

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Skyltläge

Ja

Övrigt

Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.


Karta
Visa på kartan: