Kontor, Sankt Eriksgatan 63B, KUNGSHOLMEN, Stockholm

  • 125 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 50 000 kr/mån

Bra hyresgäster förtjänar det bästa!


Lokaltyp Kontor
Total yta 125 m²
Adress Sankt Eriksgatan 63B
Område KUNGSHOLMEN
Kommun Stockholms kommun
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41883399
Hyra 50 000 kr/mån
4 800 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

En cool öppen lokal med väl tilltagen takhöjd, stora fönsterpartier och med ett vackert stavparkettgolv. Lokalen som är anpassad för 8-10 arbetsplatser i en öppen planlösning och har en välkomnande entréhall med kapprum och pausyta. Intill pausytan finns det ett inglasat konferensrum med plats för 6-8 personer samt ett väl utrustat pentry och d/wc

Omgivning

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Odenplans pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 o 4:ans bussar.

Planlösning

En cool öppen lokal med väl tilltagen takhöjd, stora fönsterpartier och med ett vackert stavparkettgolv. Lokalen som är anpassad för 8-10 arbetsplatser i en öppen planlösning och har en välkomnande entréhall med kapprum och pausyta. Intill pausytan finns det ett inglasat konferensrum med plats för 6-8 personer samt ett väl utrustat pentry och d/wc.

Service

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker, restauranger och caféer.Bilder på lokalen