Kontor, Sankt Eriksgatan 63B, KUNGSHOLMEN, Stockholm

  • 125 m²

Bra hyresgäster förtjänar det bästa!


Lokaltyp Kontor
Total yta 125 m²
Adress Sankt Eriksgatan 63B
Område KUNGSHOLMEN
Våning 2
Objektsnummer 41883399
Bifogade filer

Beskrivning

En cool öppen lokal med väl tilltagen takhöjd, stora fönsterpartier och med ett vackert stavparkettgolv. Lokalen som är anpassad för 8-10 arbetsplatser i en öppen planlösning och har en välkomnande entréhall med kapprum och pausyta. Intill pausytan finns det ett inglasat konferensrum med plats för 6-8 personer samt ett väl utrustat pentry och d/wc

Omgivning

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Odenplans pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 o 4:ans bussar.

Planlösning

En cool öppen lokal med väl tilltagen takhöjd, stora fönsterpartier och med ett vackert stavparkettgolv. Lokalen som är anpassad för 8-10 arbetsplatser i en öppen planlösning och har en välkomnande entréhall med kapprum och pausyta. Intill pausytan finns det ett inglasat konferensrum med plats för 6-8 personer samt ett väl utrustat pentry och d/wc.

Service

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker, restauranger och caféer.Bilder på lokalen