Kontor, Södra Förstadsgatan 21, Centrum, Malmö

  • 40 m²
  • 6 333 - 9 000 kr/mån

Mysig lokal i ett litet hus mitt i stan. Lokalen ligger på bottenvåningen på innergården och ger en känsla av lugn. Har en öppen gemensam yta samt ett pentry och toalett. Lokalens yta: 40 kvm. KOMMUNIKATION Ett par minuters promenad till Gustav Adolfs torg där majoriteten av Malmös stadsbussar stannar. 10 minuters promenad till antingen Malmö Centralstation eller Triangeln där tåg och regionsbussar stannar. SERVICE Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenada...


Lokaltyp Kontor
Total yta 40 m²
Adress Södra Förstadsgatan 21
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1986
Objektsnummer 41929194
Områdeshyra 6 333 - 9 000 kr/mån
1 900 - 2 700 kr/m²/år

Beskrivning

Mysig lokal i ett litet hus mitt i stan.

Lokalen ligger på bottenvåningen på innergården och ger en känsla av lugn. Har en öppen gemensam yta samt ett pentry och toalett.
Lokalens yta: 40 kvm.

KOMMUNIKATION
Ett par minuters promenad till Gustav Adolfs torg där majoriteten av Malmös stadsbussar stannar. 10 minuters promenad till antingen Malmö Centralstation eller Triangeln där tåg och regionsbussar stannar.

SERVICE
Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelsen, tidigast 1 jan 2022.

PARKERING
I närheten finns parkeringshus samt gatuparkering.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen