Butikslokal, Södra Förmansvägen 5 A, Birsta, Sundsbruk

NP3 Fastigheter AB (publ) Bilservice (0 m) Friskvård (1 m) Shopping (1 m) Restaurang (64 m) Kommunikation (168 m) Grönområde (239 m) Bank (297 m) Bränslestation (425 m) Postkontor (3345 m)

Bra lokaler för dig som vill ha ett rymligt affärsläge i Sundsvalls attraktivaste handelsområde. Med sin närhet till Birsta City är läget bra för dig som vill ha stor genomströmning av människor. Lokalen erbjuder dessutom ett ypperligt skyltläge för förbipasserande trafikanter. Lokalen har separat entré och möjlighet till lastkaj för inlastning av varor. Den stora tomten, som är inhägnad, gör det möjligt att ställa upp stora mängder varor utomhus eller bygga ut lokalerna. För mer information ell...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 956 m²
Adress Södra Förmansvägen 5 A
Område Birsta
Hiss Hiss finns
Objektsnr 41864286
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Bra lokaler för dig som vill ha ett rymligt affärsläge i Sundsvalls attraktivaste handelsområde. Med sin närhet till Birsta City är läget bra för dig som vill ha stor genomströmning av människor. Lokalen erbjuder dessutom ett ypperligt skyltläge för förbipasserande trafikanter. Lokalen har separat entré och möjlighet till lastkaj för inlastning av varor. Den stora tomten, som är inhägnad, gör det möjligt att ställa upp stora mängder varor utomhus eller bygga ut lokalerna. För mer information eller visning av lokalen kontakta oss.

Omgivning

Lokalen ligger mitt i Birsta en liten bit från Birsta City och IKEA. Platsen är lättillgänglig med bil och det finns gott om parkeringar i direkt anslutning till lokalen.

Lärlingsvägen 1, Birsta

Fin lokal med ljus entré belägen i Sundsvalls attraktivaste ...

Visad

Norra Förmanvägen 17, Birsta

Lokalen kan utökas (nybyggnation) med ytterligare ca 2000-30...

Visad

Gesällvägen 4, Birsta handelsområde

Lager och personalutrymme i direkt anslutning till butiken.

Visad

Gesällvägen 4, Birsta handelsområde

Lager och personalutrymme i direkt anslutning till butiken.

Visad